Meer energie krijgen op een natuurlijke manier? Guaraná!

Hoe meer energie krijgen

Heb je ’s middags last van een dip op het werk? Moet je een avondje doorwerken? Of heb je gewoon nood aan een gezond opkikkertje? Goed nieuws: de nieuwe Energy Smoothie “Win Win” combineert al het gezonde van verse vitamines met guaraná, een natuurlijke bron van cafeïne. Ontdek een flesje met pit!

blank

Voordelige box met alle JusRé-Smoothies, 4 smaakjes, voor elk wat wils

BOX SMOOTHIES 12x250ML

40,00

Vitamines en antioxidanten

Laat ons eerlijk zijn: we komen lang niet altijd aan onze dagelijkse portie vitamines. ‘s Winters én ‘s zomers kunnen we wel een extra dosis gebruiken. Om dat goed te maken, steken wij zoveel mogelijk vitamines in één flesje van 25 cl. En daar voegen we nu ook een dosis energie aan toe, in de vorm van gezonde, natuurlijke cafeïne. Het resultaat? Een gezonde energiedrank, goed voor een boost aan energie!

Gezonde energiedrank met guaraná

Het nieuwe recept van JusRé combineert blauwe en zwarte bessen, appel, aardbei, banaan, limoen met guaraná. Wat klinkt als een Zuid-Amerikaanse dans, is eigenlijk een nootachtig besje. Zuid-Amerikaans, dat wel, want de bes is afkomstig uit het Braziliaanse Amazonebekken. We willen hier trouwens helemaal niet doen alsof we een bijzonder nieuw recept hebben gecreëerd. Nee, we moeten het eerlijk toegeven: de inheemse bevolking uit het Amazonegebied was ons voor. Meer zelfs: in Brazilië bevatten heel wat drankjes guaraná.
Een besje met pit. Letterlijk en figuurlijk, want elke vrucht bevat een hoge concentratie aan cafeïne, veel hoger dan koffie of thee. Een Smoothie met guaraná is dan ook een Smoothie met toegevoegde, functionele waarde!

Natuurlijke boost

De guaranábes dankt haar populariteit in Zuid-Amerika aan de vele positieve effecten op het menselijk lichaam. Guaraná zorgt niet alleen voor een energieboost voor je lichaam, maar ook voor je geest. Zelfs na een vermoeiende training helpen de stoffen in de bes om je lichaam te zuiveren van melkzuur en zo voor meer energie te zorgen.

Ons lichaam neemt al het goede uit guaraná langzaam op, om daarna langdurig energie af te geven. Door toevoeging van guaraná aan onze Smoothies, bezorgt elk flesje van 25 cl je heel wat extra’s:

• Een positief mentaal effect
• Een extra dosis energie en fysieke kracht
• Je dagelijkse dosis vitamine B
• Een bron van vezels

A, K, B1, B2, B3, B5, B6, B11 en C.

Nee, we hebben onze Smoothies niet veranderd in lettersoep. Het zijn de negen vitamines die deel uitmaken van elk recept. En hoewel de letter- en cijfercombinaties er ingewikkeld uitzien, halen we ze enkel uit vers fruit en verse groenten. Al dan niet samen, voor een dubbele gezonde dosis.

Er zit dus meer in flesje dan je denkt. Acht soorten fruit, aangevuld met de pure energie uit de guaranábes. Goed voor 80 mg cafeïne, ofwel hetzelfde effect van één espresso. Maar waarom altijd voor een piepklein kopje koffie gaan, als je voor een heerlijke Smoothie boordevol extra vitamines én smaak kan kiezen waar je lichtaam deugd van heeft? Eén flesje geeft een grote boost aan je dagelijkse inname van vitamines. Die zorgen voor belangrijke antioxidanten, belangrijk voor de bescherming van de cellen in ons lichaam tegen schadelijke stoffen.
Net als vitamines zijn ook mineralen nodig voor een goede gezondheid en ontwikkeling van ons lichaam. Ook die vind je in de Smoothies (niet enkel in de Win Win dus) terug. Door de koude persing blijft de smaak en optimale werking van de vitamines en mineralen optimaal bewaard. Dat proef én voel je.

Meer weten over de positieve werking van de JusRé Smoothies? Check dan zeker ook onze andere blogs en volg onze Socials om meer te weten te komen over onze producten met extra Healthy Pleasure.

beet better best
blank

De perfecte combinatie van zoet & zuur met een frisse toets en bovendien heerlijk gezond

(GRANAAT)APPEL RODE BIET WORTEL - 250ML

3,45
Wiki Kiwi smoothie kiwi sinaas banaan
blank

3 klassieke ingrediënten in deze über-smoothie, heerlijk toegankelijk en kidsproof!

SINAAS KIWI BANAAN - 250ML

3,45