LET'S TEAM UP

KAN JUSRÉ INTERESSANT ZIJN VOOR JOUW ZAAK?

Het JusRé Cold Pressed gamma hoeft de dag van vandaag nauwelijks nog een introductie. Of je nu bewust omgaat met je voeding, een fervente vegan bent of simpelweg van een sapje houdt, een gezonde product ticks all the boxes.

Ons netwerk is onze grootste troef. We werken samen met leuke, kwalitatieve verkooppunten die een trouw en enthousiast cliënteel hebben.

blank

WAAROM JUSRÉ

JusRé legt de nadruk op toegankelijke & lekkere recepten
(#yummyflavours) met verse en pure ingrediënten (#freshpurity) en dit alles binnen een gezonde insteek (#heavenlyhealthy). Een branding die aanslaat bij een ruime doelgroep, zowel vrouwen als mannen, jong als iets minder jong, gezinnen met kinderen, sportieve singles of drukke zakenmensen, enz.

Een JusRé Juice, Shot, Drink of Smoothie kan perfect bij het ontbijt, als tussendoortje, bij een snelle lunch of om ’s avonds nog een boost te geven na een vermoeiende dag of sportieve activiteit. De koudgeperste sappen op basis van fruit, groenten en kruiden zitten boordevol vitamines en bevatten zero toegevoegde smaakstoffen en kleurstoffen. De in augustus 2020 aan het gamma toegevoegde Soups zijn dan weer de ideale on-the-go healthy snack en lenen zich ook uitstekend om wat meer te gaan “pimpen”. Denk aan shotglaasjes bij het aperitief, je Soup in een kommetje met wat geitenkaas en prosciutto bij, etc… (Feel free om ons wat suggesties of signature dishes van jouw zaak te bezorgen ;-). Wij werkten alvast wat #yummy recepten uit 🙂

Sinds november 2023 kan je genieten van hartverwarmende, warme soepen die 100% natuurlijk zijn, boordevol verse groenten en heerlijk voedzaam. Deze kan je drinken tijdens een pauze om 11 uur of als voedzame lunch. Gezond, easy en lekker. Dus altijd een goede keuze!

Via de website, Facebook & Instagram creëren we een continu community-gevoel en blijven we top-of-mind. JusRé heeft een heel ruim (professioneel) netwerk en duikt her en der op bij evenementen, op beurzen en werkt dagelijks verder aan de bekendmaking en herkenning van het merk “JusRé”.

UITERAARD ZIJN DE VERKOOPPUNTEN HIERVOOR VAN ONSCHATBARE WAARDE

We krijgen vragen van overal in het land en vaak moeten we mensen teleur stellen dat we in een bepaalde regio nog geen verkooppunt hebben. Heel graag zoeken wij dus kwaliteitsgedreven mensen waar JusRé mooi in het gamma past. We gaan steeds weer voor een win-win situatie en doen er alles aan om jouw klanten te laten houden van de JusRé Juices, Shots, Kombucha, Smoothies & (Warm) Soups. Daartoe stellen wij diverse marketingmaterialen ter beschikking en zijn wij steeds bereid om mee te denken hoe we JusRé in jouw zaak kunnen introduceren / bekendmaken.

basket with fruits greens and juices

EN JIJ? MISSCHIEN HEB JIJ ER AL EENS OVER NAGEDACHT OM JUSRÉ TOE TE VOEGEN AAN JE AANBOD?

JusRé, de perfecte aanvulling in jouw gamma.

De JusRé sapjes lenen zich perfect om je kwalitatief versaanbod uit te breiden.
De kleine 25cl flesjes ogen bovendien zeer mooi en komen heel goed tot hun recht in je koeltoog of koelkast.
Ze vallen op door hun felle kleuren en overall look. Ook de literflessen puur sinaas doen het erg goed in combinatie met andere producten. Mee op de ontbijttafel, een assortiment gezonde drankjes tijdens een brunch, een snelle energie-boost tijdens de aankopen, ideaal in combinatie met een koffiekoek, de dagschotel of het belegde broodje dat men net kocht, enz.

Om het JusRé gamma mooi en zichtbaar te presenteren, zijn er tal van mogelijkheden die we héél graag met jou overlopen.

JusRé, het perfecte drankje voor jouw horecazaak.

Ook de horecasector kan het niet negeren. De trend naar een gezonde en alcoholvrije levensstijl neemt een hoge vlucht. Of je nu een zaak hebt gefocust op het “grab & go” principe of eerder gaat voor de trend “embracing nature” of je het moet hebben van de “urban detox” > JusRé fits in all the way.

De kleine 25cl flesjes zijn zeer aantrekkelijk en komen heel goed tot hun recht in een koeltoog of koelkast. Ze vallen op door hun felle kleuren en overall look. Ook voor ontbijt-, brunch- & picknick-boxen zijn de JusRé producten een perfecte match. Kwalitatieve ingrediënten, puur, geen toevoegingen wat dan ook, handige verpakking en de juices ogen ook bijzonder smakelijk in een glas met ijs en fruit/kruiden. Kortom de mogelijkheden in eender welk type horecazaak zijn talrijk.

Om het JusRé gamma mooi en zichtbaar te presenteren, zijn er tal van mogelijkheden die we héél graag met jou overlopen.

JusRé, het gezonde én pure tussendoortje in een actief leven.

De meerwaarde van een gezonde & sportieve levensstijl in combinatie met een dito voedingspatroon is en blijft een hot topic.

Het is een feit dat fruit, groenten & kruiden gewoonweg heel gezond zijn, ze bevatten massa’s mineralen en vitamines en er wordt aanbevolen minstens 2 stuks fruit & 250gr groenten per dag te nuttigen.

We zijn er dan ook trots op dat voedings- en gezondheidsdeskundigen, mét kennis van zaken, hun weg gevonden hebben naar JusRé. Meer en meer willen dergelijke centra een totaalbeleving bieden. Voedingsadvies gecombineerd met wellness, personal training, … noem maar op. JusRé past perfect in dat plaatje.

Om het JusRé gamma mooi en zichtbaar te presenteren, zijn er tal van mogelijkheden die we héél graag met jou overlopen.
Om het JusRé gamma mooi en zichtbaar te presenteren, zijn er tal van mogelijkheden die we héél graag met jou overlopen.

HEB JE INTERESSE OM JUSRÉ OP TE NEMEN IN JOUW GAMMA EN WENS JE EEN STALENPAKKET TE ONTVANGEN?

Wil je meer info ontvangen over de juices en bestelmodaliteiten?
Neem dan contact via onderstaand formulier en wij doen het nodige!