JUSRE X KNOKKE TALKS

Publicatiedatum: 21 DECEMBER 2023

Bron: Knokke Talks, december 2023

WIE IS DE VROUW ACHTER HET MERK?

“Ik ben Valérie Lemahieu, gestart in oktober 2016 en sindsdien full-time bezig met JusRé. Ik ben al altijd verzot geweest op gezonde voeding die je kracht geeft en een meerwaarde is voor het lichaam. Met JusRé gaan we echt voor Healthy Pleasure. Er bestaan veel lekkere producten en ook veel gezonde, maar wij zorgen voor de combinatie van beiden. Onze klanten weten goed wat ze willen. Vaak zijn ze heel actief, eten graag gezond maar hebben er te weinig tijd (en of zin) voor. En daarvoor trachten wij de oplossing te zijn! We willen een leuke vibe als je geniet van onze producten. Dat proberen we op te roepen door de communicatie die we voeren en ook de packaging in een leuke beleving te steken.”

HOE KWAM JE OP HET IDEE?
“Ik heb daar nooit een heel gericht idee bij gehad, maar zeker is dat ik graag aan iets bouw. Het liefst ben ik met iets bezig. Ik heb helemaal geen zittend gat, hoewel ik goed kan genieten. Maar in die zin stond het wel wat in de sterren geschreven dat ik op één of andere manier een eigen project uit de grond wilde stampen. Food is life. Ik hou van lekker eten, van het gevoel te genieten, van de sfeer die lekker eten oproept en mensen samenbrengt. Ik hou vooral van pure en verse producten en het liefst van al: fruit, groenten en kruiden. Sapjes maakte ik gewoon thuis en die vielen alsmaar meer in de smaak. Tot mijn echtgenoot zei ‘Doe daar eens iets mee’… En zo geschiedde.
Impulsiviteit is deel van mijn identiteit. Voor ik het goed en wel doorhad, verdween ik in een studie naar productiemethoden om het grootschaliger te maken dan

KNOKKE TALKS x jusré

Hoe is JusRé ontstaan, toekomstvisie, inspiratiebronnen... Ontdek alle details in dit artikel.