fbpx Zorg voor het milieu, ook JusRé wil hier een verschil maken | JusRé
03 juni 2019

Zorg voor het milieu, ook JusRé wil hier een verschil maken

We zijn volop bezig met de overgang naar de meest ecologische versie van JusRé. En dan hebben we het vooral over de verpakking want in ons juice zit alleen maar puur natuur  twofingers.

De resten van onze verpersing gaan als sinds opstart naar het gebruik in dierenvoeding. Dit wil zeggen: de schillen die we niet verwerken en het pulp dat vrijkomt n.a.v. het persen van onze juices en shots.

Al altijd is er een aandeel in onze flesjes die Recycled PET (rPET) was, maar vanaf eind deze maand zal dit 100% rPET en BioBased zijn. Dat wil zeggen dat 100% van de grondstof voor het maken van onze flesjes van een gerecycleerde bron is of de basis in een niet-eindige grondstof ligt.

Hetzelfde geldt voor onze dopjes, ook hier zetten we goede stappen en gaan we over naar 100% BioBased dopjes.

Voor het aanleveren van onze B2B-verkooppunten werken we met gerecycleerd karton en we zoeken altijd naar de meest ecologische route om de klanten op vlotte doch efficiënte manier aan onze juices te helpen. 

De bestellingen op onze webshop zijn een uitdaging. Met dat we volledig vrij van bewaarmiddelen werken, moeten de juices altijd fris blijven. Op heden leveren we in EPS-kisten, vele van onze klanten hergebruiken deze dozen, maar ook dit bekijken we. We overwegen om naar meerlagig karton over te schakelen om deze na gebruik terug in het recyclage-circuit op te nemen. Diezelfde gedachtegang gaat op voor de koelzakjes die we volledig overzetten op water ipv. vulstof.

Wij werken volledig zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen noch aroma’s in onze juices.
Alleen al daarom hebben we een grote stap voor op heel wat andere dranksoorten en daar zijn we fier op!

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen

Wilt u meteen een bestelling plaatsen, mail dan uw order en de facturatiegegevens naar order@jusre.be