Over JusRé

Cold pressed juices

JusRé zijn cold pressed juices ofwel koudgeperste sappen. Juices hebben als groot voordeel dat het lichaam geen energie gevraagd wordt om het fruit, de groenten en kruiden te verwerken. Doordat ze als een ware vitamine/minerale shot het lichaam ingaan, hoeft de maag niet alles te vermalen en via onze darmen de bloedbaan in te sturen. De waardevolle ingrediënten gaan rechtstreeks onze bloedbaan in en het lichaam kan instant genieten van de energie die het toegediend krijgt!!

Bij Cold Pressing komt erop neer dat de ingrediënten ‘uitgeknepen’ worden, en het voedzame sap van het leeggetrokken pulp gescheiden wordt. Ook komt er slechts een heel beperkte oxidatie aan te pas om zo te verzekeren dat de levende substanties en voedingsstoffen op optimaal niveau blijven. Cold Pressing is in voedingswaarde de meest superieure methode die er op heden bestaat!!!

Daarenboven zijn koudgeperste sappen een stuk rijker dan de klassieke methoden van centrifuges of blenders. Die zijn namelijk gebaseerd op een roterende beweging. Net door die snelle rotaties wordt warmte gecreëerd, en die warmte breekt een groot deel van de vitaminen, mineralen en vitale elementen af. In die wetenschap werd een aantal jaar geleden Cold Pressing ontwikkeld. In onze buurlanden is dit reeds een verspreide vorm van verpersing, hier in België brengt JusRé jullie deze ultieme manier om al die waardevolle voedingsstoffen tot zich te nemen!!

Omdat ultraverse sappen maar een paar dagen houdbaar zijn en ik niet achter toevoegingen sta, doen we beroep op het procédé van HPP (High Pressure Processing) om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer 21 dagen. Waar traditionele houdbaarheidsmethoden als steriliseren en (flash) pasteuriseren gebruik maken van warmte en wederom de vitaminen en enzymen degraderen, is HPP gebaseerd op hoge druk. De gebottelde sappen gaan gedurende een aantal minuten een koud bad in en de druk wordt via het water opgevoerd tot een massieve druk. Het grote voordeel is dat de structuur van de ingrediënten behouden blijft waardoor het lichaam de voedingsstoffen optimaal kan opnemen. Deze methode wint enorm aan belang doordat meer en meer mensen op zoek zijn naar meerwaarde-producten. Niet alleen voor juices maar ook voor veel andere ingrediënten is deze methode van toepassing. We zien dit als een fantastische evolutie om de hedendaags gebruikte toevoegingen uit onze voeding te krijgen......

Er wordt geen enkel additief of conserveringsmiddel aan toegevoegd en de voedingswaarde is van ongeziene kwaliteit! Smaak, noch kleur zijn aangetast wat bij traditionale conserveringsmethoden wel het geval is.

JusRé zijn ultragezonde & héérlijke sappen! Enjoy !

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen