fbpx Over JusRé | JusRé

Over JusRé

Cold pressed juices

JusRé zijn koudgeperste sappen. Het grote voordeel van koudgeperste sapjes is dat ze vlot door het lichaam worden opgenomen. Een instant shot aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.

JusRé cold pressed juices
JusRé cold pressed juices

Het proces van ‘cold pressing’ bestaat erin dat de ingrediënten leeggedrukt worden, en het voedzame sap van het vruchtvlees wordt gescheiden. Er komt slechts een beperkte oxidatie aan te pas zodat de levende substanties en voedingsstoffen optimaal blijven. Bij het persen komt bovendien geen warmte vrij, waardoor alle essentiële vitale elementen behouden blijven.

JusRé cold pressed juices

Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer 21 dagen, maken we gebruik van hoge druk om het gisten stil te leggen. De gebottelde sappen gaan gedurende een aantal minuten een koud bad in en de druk wordt via het water opgevoerd tot een massieve druk. Zo blijft de structuur van de ingrediënten behouden waardoor het lichaam de voedingsstoffen optimaal kan opnemen.

JusRé cold pressed juices

De JusRé belofte

• Geen toegevoegde suikers, aroma’s of conserveringsmiddelen
• Voedingswaarde 100 %
• Smaak en kleur blijven bewaard

Geniet van de ultragezonde & héérlijke sappen van JusRé!

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen

Wilt u meteen een bestelling plaatsen, mail dan uw order en de facturatiegegevens naar order@jusre.be