Het proces van koudgeperste sappen

01

Selectie

We selecteren de ingrediënten met de grootste zorg: de meest heerlijke fruitsoorten, groenten en kruiden. Allen rijk aan voedingsstoffen.

01

Wassen van de ingrediënten

Als we het hebben over de ingrediënten, hebben we het over de volledige inhoud van een JusRé juice. We gebruiken het vermelde fruit, groenten, eventuele kruiden en niets meer. Geen water, geen enkele toevoeging werd opgenomen in de receptuur. Alles wordt zorgvuldig gewassen alvorens het effectieve proces begint, we gebruiken zowel de schil als het vruchtvlees om een maximaal gezond sap te genereren.

01

Cold pressing

Koud persen is het tussen twee platen ‘uitknijpen’ tot sap. Dit is de meeste kwalitatieve vorm van verpersing die er op heden bestaat!

Het is een koud en een traag proces. Deze beide karakteristieken maken het superieur! Temperatuur is hetgeen wat van groot belang is voor het voortbestaan van de voedingsstoffen. Omdat er geen rotatie-beweging is, ondervinden de ingrediënten geen weerstand en dus geen warmte. Het resultaat is dat de voedingsstoffen op een optimaal niveau behouden blijven. In tweede plaats is er slechts een minimale oxidatie waardoor de voedingsstoffen niet kunnen degraderen in kwaliteit.

01

Bottelen

De verschillende sappen worden gemixt volgens de voorgeschreven receptuur en de fles wordt verzegeld.

01

High pressure processing

De Ré in JusRé staat gedeeltelijk voor het revolutionaire proces dat we gebruiken: HPP. Ook in deze stap wordt elke vorm van warmte gemeden! Met een drukverhoging tot 6.000 bar houden we alle structuren intact en zo de belangrijke voedingsstoffen. Deze methode kan een houdbaarheid tot 25 dagen garanderen zonder verlies van voedingsstoffen of verandering van smaak.

01

Jusre is born

01

Transport naar de consument

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen