fbpx Het proces van koudgeperste sappen | JusRé

Het proces van koudgeperste sappen

01

Selectie

We selecteren de ingrediënten met de grootste zorg: de meest kwalitatieve fruitsoorten, groenten en kruiden. Allemaal boordevol voedingsstoffen.

01

Wassen van de ingrediënten

Wanneer we spreken over de ingrediënten, hebben we het over de volledige inhoud van een JusRé flesje. We gebruiken enkel het vermelde fruit, groenten, eventuele kruiden en voegen daar niets aan toe. Dat is onze belofte. Alle ingrediënten worden op voorhand zorgvuldig gewassen, we gebruiken zowel de schil als het vruchtvlees om een maximaal gezond sap te genereren.

01

Cold pressing

Koud persen is het tussen twee platen ‘uitknijpen’ van groenten/fruit tot sap. Dit is de meeste kwalitatieve vorm van persen die er momenteel bestaat.

Het is een koud en een traag proces. Deze beide karakteristieken zorgen voor de superieure kwaliteit van het sap. De lage temperatuur is van groot belang voor het voortbestaan van de voedingsstoffen. Omdat er geen rotatiebeweging is, ondervinden de ingrediënten geen weerstand en dus geen warmte. Het resultaat is dat de voedingsstoffen op een maximaal niveau behouden blijven. Bovendien is er slechts een beperkte oxidatie waardoor de voedingsstoffen niet kunnen afnemen in kwaliteit.

01

Bottelen

De verschillende sappen worden gemixt volgens de voorgeschreven receptuur en de fles wordt verzegeld.

01

High pressure processing

De Ré in JusRé staat gedeeltelijk voor het revolutionaire proces dat we gebruiken: HPP. Ook in deze stap wordt elke vorm van warmte gemeden. Met een drukverhoging tot 6.000 bar blijven alle structuren en dus ook de belangrijke voedingsstoffen behouden. Deze methode kan een houdbaarheid tot 25 dagen garanderen zonder verlies van voedingsstoffen of verandering van smaak.

01

Jusre is born

01

Transport naar de consument

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen

Wilt u meteen een bestelling plaatsen, mail dan uw order en de facturatiegegevens naar order@jusre.be