fbpx Did you already know our Kurkuma Karma? | JusRé
Kurkuma Karma JusRé cold pressed juices
26 juni 2018

Did you already know our Kurkuma Karma?

Did you already know our KURKUMA KARMA juice? 

De naam klinkt niet alleen leuk, er zit ook een betekenis achter. Kurkuma is een wortelsoort (familie van gember) en heeft tal van heilzame werkingen waaronder ook het tegengaan van depressieve klachten en het brengen van rust. Kurkuma zorgt daarnaast voor een betere vertering van vetten en kan zo een opgeblazen gevoel en winderigheid vermijden.

De combinatie met zwarte peper is niet toevallig. Kurkuma wordt enkel opgenomen door het lichaam in combinatie met zwarte peper. Bovendien heeft zwarte peper heel wat positieve effecten. Het regelmatige gebruik van peper zorgt ervoor dat je lichaam meer maagzuur en gal aanmaakt wat de vertering van voedsel bevordert. Ook zorgt de zwarte peper ervoor dat ons lichaam sneller toxines kwijtraakt.

Ook de mix met wortels is bewust gekozen. De zwarte peper zorgt dat je de betacaroteen uit de wortels makkelijker opneemt. Op naar een stralende teint deze zomer!

Good karma coming your way...

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak? Laat hier contactgegevens na en wij volgen met meer info en staaltjes om JusRé te testen!

Klik hier om contact op te nemen

Wilt u meteen een bestelling plaatsen, mail dan uw order en de facturatiegegevens naar order@jusre.be