Missie & Visie

JusRé staat voor Your Healthy PleasureHet legt de nadruk op lekkere recepten (#yummyflavours) met verse en pure ingrediënten (#freshpurity) en dit alles binnen een gezonde insteek (#heavenlyhealthy). Deze combinatie vormt de kern van onze organisatie!

Wat is ons permanente doel?
Wij streven ernaar de consument te overtuigen dat gezonde producten een meerwaarde zijn in hun dagelijkse inname van voeding en drank.

team JusRé

Onze visie

Een wereld waar de consument weet dat hij een gezond en lekker product ter hand neemt als de merknaam JusRé er op staat. En waar de speciaalzaken weten dat ze een kwalitatief product in huis halen als ze besluiten als JusRé-verkooppunt op te starten.

The way we roll

  1. Wij kiezen enkel de beste ingrediënten om zeer kwalitatief te starten.
  2. Cold pressed is ons ding: omdat de voedingswaarde van die top ingrediënten daarmee op het hoogste niveau blijft.
  3. En hoge druk: omdat we de houdbaarheid kunnen verlengen tot 28 dagen
  4. Hot filling- en fermentatieprocessen zijn geïmplementeerd om onze productie-efficiëntie te verbeteren en de kwaliteit van onze warme soepen en kombucha te waarborgen.
  5. Met als essentiële voorwaarde dat we kunnen werken zonder het gebruik van bewaarmiddelen, toegevoegde suikers noch kleurstoffen.
  6. En bij hoogwaardige producten hoort een kwalitatief team.
  7. Wij focussen dag in, dag uit op een customer-gerichte communicatie
  8. Wij zorgen voor een service-driven logistiek om de producten supervers bij de verdelers en gebruikers te brengen.
  9. Vanuit onze passie hebben wij continue de vinger aan de pols en navenante innovatie om het gamma on top of things te houden.
  10. Met een business zo dicht bij de natuur challengen wij onszelf voortdurend voor de implementatie van nieuwe ontwikkelingen inzake ecologie & packaging.
blank