fbpx Professional | JusRé

Professional

Kan JusRé interessant zijn voor uw zaak?

Cold pressed juices hoeven anno 2019 nauwelijks nog een introductie. 

Of je nu bewust omgaat met je voeding, een fervente vegan bent of gewoon van een sapje houdt, een cold pressed juice thicks all the boxes.

Waarom JusRé?

JusRé legt de nadruk op toegankelijke & lekkere recepten (#yummyflavours) met verse en pure ingrediënten (#freshpurity) en dit alles binnen een gezonde insteek (#heavenlyhealthy). 

Een branding die aanslaat bij een ruime doelgroep, zowel vrouwen als mannen, jong als iets minder jong, gezinnen met kinderen, sportieve singles of drukke zakenmensen, enz.

Een JusRé-sapje kan perfect bij het ontbijt, als tussendoortje, bij een snelle lunch of om ’s avonds nog een boost geven na een vermoeiende dag of sportieve activiteit.

De koudgeperste sappen op basis van fruit, groenten en kruiden zitten bomvol vitamines en bevatten zero smaakstoffen en bewaarmiddelen. 

Via de website, Facebook & Instagram behouden we een continue community-gevoel en blijven we top-of-mind. 

JusRé heeft een heel ruim (professioneel) netwerk en duikt her en der op bij evenementen, op beurzen en werkt dagelijks verder aan de bekendmaking en herkenning van het merk “JusRé”.

Uiteraard zijn de verkooppunten hiervoor van onschatbare waarde. 

We krijgen vragen van overal in het land en vaak moeten we mensen teleur stellen dat we in een bepaalde regio nog geen verkooppunt hebben. Heel graag zoeken wij dus kwaliteitsgedreven mensen waar JusRé mooi in het gamma past. We gaan steeds weer voor een win-win situatie en doen er alles aan om uw klanten te laten houden van de JusRé juices.

Daartoe stellen wij diverse marketing-materialen ter beschikking en zijn wij steeds bereid om mee te denken hoe we JusRé in uw zaak kunnen introduceren / bekendmaken.

En u?

Misschien heeft u er al eens over nagedacht om cold pressed juices toe te voegen aan uw productgamma.

 
 
 
 
JusRé cold pressed juices

Bakkerijen, groenten-en fruitwinkels, delicatessenzaken, traiteurs

Bakkerijen, groenten-en fruitwinkels, delicatessenzaken, traiteurs zien het als een perfecte aanvulling van hun dagvers aanbod.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw zaak.

Contacteer ons

 
 
 
 
JusRé restaurants

Lunch- en koffiebars, take away foodbars, restaurants, B&B's, hotels

Lunch- en koffiebars, take away foodbars, restaurants, B&B's, hotels bieden het aan als gezond en puur drankje en doen het vaak aansluiten bij een bredere filosofie dat een snelle hap wel degelijk gezond kan zijn.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw zaak.

Contacteer ons

 
 
 
 
JusRé Health

Fitnesscentra, voedingsdeskundigen, diëtisten, apothekers, kinesisten, osteopaten

Fitnesscentra, voedingsdeskundigen, diëtisten, apothekers, kinesisten, osteopaten, ... zijn overtuigd van de voedingswaarde en het zuiverende aspect van de sapjes.

De juices passen perfect in een gezonde en fitte levensstijl en zijn een verlengde van hun visie. Zij dragen die insteek mee naar hun klanten.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw zaak.

Contacteer ons

 
 
 
 

JusRé peut vous intéresser pour votre commerce? Laissez vos coordonnées et on vous approche avec plus d’info et des échantillons à tester JusRé !

Cliquez ici pour nous contacter

Si vous souhaitez passer une commande immédiatement, envoyez votre commande et les données de facturation à order@jusre.be