fbpx JusRé goes bio | JusRé
07 November 2019

JusRé goes bio

Deze topic waart al rond sinds de opstart van JusRé. Initieel hebben we getest met stalen biologisch appelsap en deze kon veel van de friends, fools and family bekoren door de aparte smaakbeleving! Maar dan moest het bio-certificaat in orde komen, met de kost vandien (opstart-budget :-s), ook was de sourcing niet altijd even zeker. Deze argumenten in combinatie met een hogere verkoopprijs hebben de introductie uitgesteld. Tot nu. 

Drie jaar later, heel wat marktonderzoek, getwijfel, om dan te beslissen en finaal toch de staart in te trekken, is het zover!

Eind oktober hadden we onze BIO-audit, we hebben deze goed doorstaan en over een paar weken kunnen we ons certificaat in een kadertje steken :-)

En zo lanceren we onze eerste BIO-referenties:

  • Heaven Loved is een receptuur op basis van bio sinaasappelsap en mango.
  • En Lost Paradise kan je zien als de bio-variant van onze Yellow Bliss uit 2018: ananas, appel en gember.

Hopelijk kan er een derde recept bij komen, wij hebben alvast allerhande heerlijke combinaties klaarstaan.

We gaan de komende weken/maanden intensief op zoek naar leuke verkooppunten om onze recepten met BIO-label de markt in te steken.

Weet jij een tof adres, aarzel niet om dit te sturen naar hello@jusre.be of als reply op deze mail en we gaan er mee aan de slag!

En wat is een biologisch sap nu precies, want hierover bestaan best wel wat misverstanden.Biologische landbouw is een manier van telen waarbij maximaal rekening gehouden wordt met de milieueffecten en het algemene welzijn van mens en dier. Als grootste implicatie heeft dit dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt worden om de oogst te vergroten en/of te versnellen.

Can JusRé be interesting for your business ? Leave your contact details here and we’ll inform you more in detail and arrange samples to test JusRé!

Click here to contact us

If you want to place an order immediately, mail your order and the invoicing data to order@jusre.be