fbpx Time for spring now!!! | JusRé
11 April 2018

Time for spring now!!!

Ik hou van het veranderen van de seizoenen. Ook al is de zomer mij het liefst, op een bepaald ogenblik heb ik genoeg van het strand, de BBQ's en mogen de dagen beginnen korten... Ik hunker dan naar de warmte in familie, knus rond de haard, warme, wollen pull's en aperitiefjes rond de salontafel al vanaf 16h30 :-)

Dit jaar duurde de winter te lang! Heerlijk dat de zon eindelijk uit haar winterslaap komt, de nopjes komen aan de bomen. En ook de keuze aan fruit en groenten wijzigt met de seizoenen. Daarom neem ik met veel verdriet (tijdelijk) afscheid van Beet It (rode biet, sinaas en peer) om die dan tegen eind september terug in gamma te nemen. Funny Bunny leggen we tijdelijk eventjes in het laatje en laten die nog wel terugkomen later op het jaar.

Maar niet getreurd, we zijn deze winter goed bezig gebleven en drie nieuwe recepturen voorbereid:

  • Kurkuma Karma om rust te brengen in onze drukke levens. Afgelopen najaar Mama geworden van drie en ik zou liegen als me dat niet heel zwaar gevallen is. Geen zwangerschapsverof, twee kleine koters al in huis en een drukbezette man hebben mijn eigen-zijn even helemaal on-hold gezet. Kindjes (!), JusRé en huishouden recht houden was hetgeen de dag bracht. And repeat. Deze juice is vol en toch luchtig en heerlijk kruidig. Alleen de geur al brengt rust in hoofd en lichaam. Laat staan de inhoud....
  • Oh My Chia met mango, spinazie en chia-zaadjes waar ik zo gek op ben!!
  • And Aloë Olé Olé because we looooooove summer!!

Laat het smaken!!!!!

Can JusRé be interesting for your business ? Leave your contact details here and we’ll inform you more in detail and arrange samples to test JusRé!

Click here to contact us

If you want to place an order immediately, mail your order and the invoicing data to order@jusre.be