Detox

Detoxen kan je op twee manieren. Door in te zetten op ontgiften en dat kan je best door een sapjeskuur te kiezen. Daarnaast introduceren we een nieuwe dimensie met de detox-kuur. Gedurende de herfst- en wintermaanden verwennen we onze klanten met warme soepen, terwijl we tijdens de lente en zomer verfrissende gazpacho’s aanbieden. 

Maak je klaar voor een complete reset van lichaam en geest. Een uitgebreide, vernieuwende detoxervaring staat voor de deur!

Al onze kuren bevatten een uitgekiende mix uit ons JusRé-gamma. Dat doen we omdat we heel sterk in een gebalanceerde levensstijl geloven en die lijn willen doortrekken in onze detoxen. Op die manier krijg je ook alle nodige vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen binnen. We kiezen dus bewust voor een pure sapjeskuur en daarnaast voor een reset-kuur waar het scala aan producten ruimer ingezet wordt.

Weet ook dat wij een pre– en postdetox-kuren aanbieden. Die pakketten bevatten alles om jouw lichaam voor te bereiden en de reactie van je lichaam te kunnen inschatten op het schrappen en opnieuw toevoegen van bepaalde voedingsmiddelen. Zowel onze detox zelf als de pre- en postdetox werden met veel zorg samengesteld. Het is dus de bedoeling om die volgorde aan te houden om de beste resultaten te behalen. Om die reden vervangen we ook liever geen recepturen door andere recepturen.

Verder krijgen we vaak de vraag hoe vaak er een detox ingepland mag worden. Wij raden aan om niet meer dan zes keer per jaar te detoxen, aangezien een cleanse een echte reset van het lichaam is. Bovendien raden we aan om je detoxkuur goed in te plannen. Onze cleanse wordt altijd aangeleverd met een minimale houdbaarheid van 21 dagen. Past het toch niet zo goed? Stel de detox dan een paar dagen uit. Als je het tijdens de detox zelf moeilijk krijgt, is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Merk je dat het beter is om de kuur een aantal dagen uit te stellen tot een later moment? Aarzel dan niet om dat te doen, hou alleen de set goed in de frigo 😉