Wanneer kies je welke juice, drink of shot?

Juices

Al onze juices hebben een hoge voedingswaarde. We zijn in 2016 gestart met de cold pressing en het is nog steeds de meest gezonde manier van verpersen.
Wat drink je nu best op welk moment?

Miracle Morning, de naam spreekt voor zich, wordt best ’s morgens gedronken omdat het een bom is aan vitamine C. De vitamines zorgen ervoor dat je weerstand op punt blijft. Dit kan zowel met een rijkelijk ontbijt als snel on the go.

Golden Hour, Ruby Rise en Fairy Fantasy zijn juices die je heel de dag door kan drinken. Hiervoor is geen specifiek moment aangeraden, drink ze gewoon wanneer je er zin in hebt. Zo’n heerlijke juice zorgt ervoor dat je dag een vliegende start neemt, je middag fleuriger wordt en de avonden actiever.

Ook Sunrise Delight zit boordevol vitamine C. We werken ook met sinaas als basis in dit recept. Dankzij de mango is deze wat “zwaarder” en satureert de juice beter. Ideaal voor iemand die niet ontbijt (slechte gewoonte!).

Als je de dag wil afsluiten met een juice, kies je het best voor Time Off. Dankzij de munt in het recept, geef je jouw lichaam de kans om zichzelf te reinigen. Deze detox-juice drink je best in de vooravond of ‘s avonds.

 

Kombucha

Ontdek een wereld van smaken met onze verfrissende Kombucha-collectie, verkrijgbaar in drie heerlijke varianten. Laat je smaakpapillen dansen met ‘Peach To The Beach‘, een harmonieuze mix van perzik, rozenbottel en hibiscus die je meeneemt naar zonnige oorden.

Voor liefhebbers van rood fruit presenteren we ‘Love You Berry Much’, een verrukkelijke combinatie van aardbei, framboos, rode biet en gember. Laat je verleiden door de zoete en kruidige noten die samenkomen in elke slok.

En voor wie zin heeft in iets tropisch is er ‘Seas The Days’, een exotische samensmelting van ananas en kokosnoot die je meteen meevoert naar een paradijselijk eiland. Laat je verleiden door de smaken van de zee en de zon.

Ontdek de kunst van kombucha met onze unieke smaakcombinaties. Verfrissend, levendig en barstensvol natuurlijke goedheid. Proef de variatie en geniet van elke slok!

Shots

De shots zijn goed om een pittige en energieke boost aan jouw dag te geven. We hebben drie verschillende soorten, voor drie verschillende momenten op de dag. Alle shots bevatten superfoods en zijn daarom niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Je zal er de vruchten van plukken als je deze shot introduceert in je dagelijkse voeding!

Onze #Almighty shot drink je best ’s morgens, op een nuchtere maag als dat kan. De shot bevat gember, wat bijdraagt aan een goede spijsvertering. Je zal zien dat het je hele metabolisme op gang brengt! Enjoy!!

Naast de shot #kickstart, is er ook de #BigAlmighty van 750 ml. Deze grote variant wordt gebruikt om aan te lengen met water (spuit/plat), er een thee van te maken of je water te pimpen. De XL-shot werd gelanceerd op vraag van onze grootgebruikers die, alleen of in gezinsverband, verzot zijn op onze gembershot 😊.

Die middagdipjes, iedereen kent ze wel. Daarvoor heeft JusRé de ideale oplossing: #Benefit! Het shotje bevat o.a. guarana. Dat is een natuurlijke cafeïne, maar heeft geen verslavende eigenschappen. Je zal geen impact ondervinden als nervositeit en slapeloosheid. Love guarana!

#Savage spreekt voor zich: een magische combinatie die enkel voordelen met zich meebrengt. De kurkuma in de shot zorgt voor een rustgevend gevoel, waardoor je deze shot het best in de vooravond drinkt. In combinatie met de zwarte peper wordt het goed door ons lichaam opgenomen en kan het ontstekingen mee verhelpen. Wist je trouwens dat kurkuma een wortelsoort is?

Juices wit laken