the JusRé Team

Hoewel onze lieve Kenzo het soms een beetje moeilijk heeft om zijn mannetje te kunnen staan tussen een bende vrouwen en Louise toch niet zo verzot is op die koude wintermaanden in de frigo is het binnen het JusRé-team één en al warmte en sfeer. Hier werken we namelijk onder het motto do what you love and love what you do (Ilse).

En waar we vooral van houden? Kenzo die ’s morgens voor iedereen een koffietje maakt (Christa B.). Wat een geluk hebben wij met onze enige, nieuwe man binnen het team! Daar kan Fré, de lieve echtgenoot van onze alfa-juicer Valérie, nog wat van leren, niet waar? 

Meet the team
Beginnen doen we bij het begin: 2 kindjes met een perfecte naam (Jules & Renée) en een geweldig product? Toen hadden we JusRé! Nog steeds verzot op alles wat met JusRé te maken heeft (behalve dan leveren, dat doet ze iets minder graag)! Toen kwam er een derde kindje bij, dat zorgde voor de nieuwe productlijn, namelijk de Cold Pressed Soups (Gaspard – Gaspacho… heb je hem? 😉). Verder is Valérie een very happy soul zowel privé als professioneel.

Gelukkig is Ilse niet de enige binnen het team die verzot is op lekker eten, drinken en goed gezelschap, maar is ook Christa, our rock in the fridge, hiervoor te vinden. Ze bolt dan ook graag uit naar het einde van de week, wanneer het in picking net iets rustiger is.

Wat schreven we? Rustig in picking… Dat is het sinds de komst van Kenzo lang niet meer het geval. Onze enige echte kickboxer (probeer hier dus zeker niet in te breken) en geliefd gezicht bij onze klanten, doet er alles aan om de leveringen op tijd bij onze klanten te brengen. Dat doet hij liefst van al met een Citron Canon in de hand.

Van een ‘canon’ gesproken. Meet onze Louise. Een spring-in-t-veld met een soms te zware voet (“we know everything, Louise”) die hier iedere ochtend met een even grote glimlach verschijnt. In de Mercedes Vito gaat ze op stap onder het motto: providing a healthy pleasure for all (Valérie).

Have you met Laure? Ons  team-member dat zich alsmaar meer het reilen en zeilen van JusRé eigen maakt. Een telefoontje hier, een handje daar, Lots of Dots, overal en voor iedereen paraat! Dringend iets nodig? Dan kan je altijd haar altijd via de telefoon bereiken!

Ilona al gespot? De stralende kracht achter onze marketingstrategieën! Met een passie voor creativiteit en een scherp oog voor markttrends, brengt Ilona een verfrissende flair naar ons team.

Last but not least, Imbo, de fullspeed sales intern die klaar is om met JusRé heel België, of wie weet heel Europa, te overtuigen van onze kwaliteit! Al zouden onze Christa en Louise het kleine Beernem stiekem wel missen… To be continued…