YOUR NEW HEALTHY PLEASURE: OUR SMOOTHIES

Smoothie: deze trendy term klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren, maar weet jij ook wat het verschil is tussen onze klassieke Juices en de vernieuwde JusRé Smoothies?

Een eerste verschil zit hem erin dat onze Juices veel vloeibaarder zijn. Smoothies bevatten als basis vaak banaan of mango en zijn daardoor een stuk dikker. Hoewel ze verschillen in liquiditeit, zijn beide drankjes een heerlijke & smooth(ie) way om al je vitamines binnen te krijgen!

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd rond Juices en hier en daar hadden we al een receptuur in de richting van een Smoothie. Met heel veel trots stellen we nu ons officieel logo en onze smaken voor: Fairy FantasyYellow LushVelvet Dream.

Energieboost(ie)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) raadt aan om dagelijks minstens 250 gram fruit en 300 gram groenten te eten. Maar laten we eerlijk zijn, dat gebeurt niet altijd, en al zeker niet op drukke dagen. Uit studies is gebleken dat de gemiddelde Belg slechts 125 gram fruit en 145 gram groenten per dag consumeert. Véél te weinig! De oplossing? Een heerlijke Smoothie, als je het ons vraagt 😊! Je gezondheid en smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Vezels te kort?

Wist je dat Smoothies rijk aan vezels zijn? Vezels zijn heel erg belangrijk voor een gezonde spijsvertering en het vermijden van obstipatie. Bovendien bevatten onze Smoothies – naast verschillende soorten fruit en groenten – ook extra ingrediënten zoals kokosmelk en havermeel! Die zorgen voor een lang, verzadigd gevoel en dragen bij aan onze dagelijkse portie vitamine C, E en B!

Kindvriendelijk

Kleurrijk, heerlijk, verrassend en verfrissend: Smoothies zijn zeer gegeerd bij kinderen! Onze Smoothies hebben een heerlijke smaak en aantrekkelijke kleur en bovendien ‘verberg’ je er soms al eens minder geliefde fruitsoorten of zelfs groenten in! Een leugentje om bestwil 😊. Wij zorgen altijd voor recepturen met een goede balans, zodat ze jong en oud, groot en klein maximaal kunnen plezieren.  Wij gebruiken geen smaakversterkers, kleurstoffen, bewaarmiddelen… heerlijk PUUR NATUUR!

Life is short, make it sweet

Ontbijt, snack, middagmaal? Onze Smoothies kun je op ieder moment van de dag drinken. Heel wat klanten nemen onze Juices en Smoothies mee om hun ‘ongezonde’ verlangens tegen te gaan. Beat the snack hunger met een gezond JusRé’tje tussendoor: Your Healthy Pleasure! Onze producten lenen zich er perfect toe: voldoende saturerend, overheerlijk en super convenient in een flesje. Open up and enjoy !!

Smoothies JusRé