Rond, dikke schil, boordevol vitamine C en oranje?

Jazeker, dat is die sappige sinaasappel met een overheerlijke smaak. Sinaasappels lijken alledaagse vruchten, maar er is zeker nog heel wat dat jij niet weet. Zo waren sinaasappels in de 20ste eeuw een ware delicatesse en zijn sinaasappels oorspronkelijk afkomstig uit Sina (China), vandaar de naam Sina-appel! Benieuwd naar wat deze vrucht nog meer in petto heeft?

Vitamine C
Wist jij al dat sinaasappels de citrusvruchten zijn met de hoogste dosis vitamine C? Vitamine C is heel erg belangrijk om je immuunsysteem te versterken en helpt bovendien wonden sneller te genezen. Ideaal dus voor die kleine kapoen die net iets te wild was op de speelplaats.

En dat is nog niet alles, vitamine C is een goedkoop alternatief voor die dure nachtcrème. Zo speelt vitamine C een essentiële rol bij de aanmaak van collageen, de stof die onze huid gezond, soepel en stralend houdt. Als dat geen reden is om vaker een sinaasappel aan jouw voedingspatroon toe te voegen.

Eén sinaasappel bevat trouwens 80% van de aanbevolen hoeveelheid vitamine C per dag en niet alleen je huid en immuunsysteem zullen de voordelen ondervinden, die ene sinaasappel zal ook bijdragen aan een energieker gevoel, gezonde botten en tanden…

Vezels
Naast vitamine C zijn sinaasappels ook rijk aan vezels. Vezels zijn belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam en helpen onder andere het cholesterolgehalte te verlagen. Ook zijn vezels heel erg belangrijk om eventuele constipatie tegen te gaan en worden ze in verband gebracht met een lager risico op onder andere hartziekten, beroertes en diabetes type 2. Vezels zorgen bovendien voor een lang verzadigd gevoel waardoor je minder snel naar ongezonde tussendoortjes zult grijpen. Ideaal dus voor zij die op zoek zijn naar een gezonde snack!

Sinaasappels kunnen niet alleen het cholesterolgehalte en het risico op ziektes verlagen, ze helpen bovendien depressies en stress tegen te gaan door het citruszuur. Een drukke week op het werk voor de boeg? Die vertrouwde sinaasappel kan wonderen doen en die sinaasappel in jouw favoriete JusRé-sap maakt het on-the-go concept compleet.

JusRé to the rescue
Helemaal overtuigd van de voordelen van sinaasappels, maar geen zin in plakkerige handjes vol sinaasappel of gewoon tijd te kort? JusRé to the rescue! Ons gamma telt drie Juices voor de all-time sinaasappellover: Miracle Morning (100% sinaasappel), Ruby Rise (sinaasappel, aardbei, appel, ananas) en Heaven Loved Bio (mango & sinaasappel), en een heerlijke Smoothie voor een meer vullend gevoel, namelijk de Yellow Lush (sinaasappel, mango, kokosmelk & havermeel).

Dankzij het Cold Pressed proces worden de voedingswaarden in deze Juices en Smoothie maximaal bewaard, krijg jij alle voedingsstoffen binnen en kun je dus ook voor de volle 100% genieten van alle gezondheidsvoordelen van die heerlijke, sappige sinaasappel. Wij vullen alvast onze koelkast met heerlijke JusRéetjes op basis van sinaasappel om ons babyhuidje te behouden! En oh ja, sinaasappels en het JusRé-gamma zijn ook perfect geschikt voor jouw kleine lieverds!

With love,
Valérie

Miracle Morning compositie met fruit
Sunrise Delight mandarijn
blank

De zacht-zoete smaak van mandarijn in perfecte combo met sinaas, vitamine C heaven!

MANDARIJN SINAAS - 250ML

3,45