Klein, maar krachtig

60ml, pittige boost, vol antioxidanten, altijd op basis van een superfood? Dat zijn onze Shots. Het JusRé-gamma telt momenteel drie overheerlijke combinaties: de #kickstart, de #magic en de #vitD. Heel verschillend, elk met zijn eigen positieve eigenschappen.

Gember

Raak jij ’s morgens niet zo goed uit jouw bed en kan je wel een #kickstart gebruiken? Dan is deze pittige booster ideaal om te drinken net voor het ontbijt, op nuchtere maag, zodat de opstart van je metabolisme versneld kan worden. Gember helpt het lichaam te ontgiften en gaat misselijkheid en een opgeblazen buik of gevoel tegen. Daarnaast kan gember ook verlichting bieden bij infecties zoals een verkoudheid of een griep. Deze pittige booster werd heerlijk in balans gebracht met appel en citroen.

Momenteel is ons gembershot ook te verkrijgen in een grote variant: de #kickstartXL, zo kan je een scheut van dit heerlijk gimber shot toevoegen aan je waterfles of er een lekkere, warme thee mee maken. Er bestaan ook nog heel wat andere mogelijkheden met het gembershot: koekjes, hapjes, sausjes, scheutje in de soep of wok… Combineren is de boodschap, want gember is echt een superfood!

Kurkuma

So #vitD(elicious) is de nieuwste telg van de JusRé-familie: een combinatie van sinaasappel, kurkuma, zwarte peper en vitamine D3. Kurkuma is een wortelsoort met heel wat positieve eigenschappen: het helpt depressieve klachten tegen te gaan, vetten te verteren en een opgeblazen gevoel te vermijden. Bovendien wordt kurkuma al eeuwenlang ingezet als een natuurlijke pijnstiller bij reuma, artrose en artritis, aangezien het de gewrichten soepel houdt. Een leuk weetje is dat kurkuma alleen werkt in combinatie met zwarte peper en net daarom voegden wij een snuifje toe aan de Shot. Tot slot werd de Shot verrijkt met vitamine D3, een zinvolle extra in dit Belgische regenlandje, aangezien vitamine D enkel aangemaakt kan worden onder de invloed van zonlicht en het toch heel erg belangrijk is voor onze botten.

Guarana

Tot slot: time to #relight. Een oude bekende op basis van granaatappel, appel, acerola en guarana. Granaatappelsap bevat verschillende mineralen zoals calcium, magnesium en kalium en is rijk aan ijzer, zink, vezels en antioxidanten. Een echt superfood die bovendien weinig calorieën telt. Acerola vult dit sap perfect aan. Acerola is een kersachtige vrucht die enorm veel vitamine C bevat. Tot slot werd er guarana toegevoegd aan dit Cold Pressed Shot. Guarana kan gezien worden als een natuurlijke, gezonde koffie. Guarana is namelijk een enorme boost, maar niet zo verslavend en geeft minder aanleiding tot nervositeit en slapeloosheid. De #relight is perfect om je middagdipje mee te overbruggen en weer met volle energie aan die lange meeting te beginnen.

Zoals beloofd: drie Shots, heel divers en elk meerwaarde op hun eigen manier. Aangezien ze allen hun eigen werking hebben en andere superfoods bevatten, worden de drie Shots ook aan ons detox-programma toegevoegd. De superfoods in de Shots bevatten namelijk een enorme dosis voedingsstoffen en zorgen voor je dagelijkse portie vitaminen, mineralen en antioxidanten. De perfecte balans dus in combinatie met onze JuicesDrinksSmoothies en Soups.

De Shots zijn niet alleen nuttig tijdens een detox, maar het is vooral een goede gewoonte om dergelijke superfoods aan je dagelijks voedingspatroon toe te voegen. Je zult er de voordelen zeker van ondervinden! Do you want to try? Give it a (JusRé) Shot!

 
Cold Pressed Shots
AW23 #MORE #SAVAGE 6x (SQ)
blank

Voordelige package deal van 6 kurkumashotjes in een prachtig doosje

APPEL SINAAS CITROEN KURKUMA

16,00
#more #benefits
blank

Voordelige package deal van 6 #benefits shotjes met probiotica in een prachtig doosje

APPEL SINAAS GEMBER INULINE

16,00
#more #almighty
blank

Voordelige package deal van 6 gembershotjes in een prachtig doosje

GEMBER APPEL CITROEN

16,00