Seldersap, any fans out here?

Een gedurfde zet?

Nooit eerder hebben we zoveel feedback gekregen op een nieuwe receptuur.

Green Potion spant de kroon 😊

Verrassend, vernieuwend, vegan, veggie, gezond, healthy, superhealthy,… Een minderheid koppelde er deze begrippen aan.

Van vele van onze trouwe bestellers hebben we toch aparte berichtjes gekregen: “dat het niet was wat ze van ons gewend waren”, “dat de smaak teveel selder was” of het  ronduit echt niet te drinken was. #oeps

 

Maar we staan nog altijd achter dit zéér gezond sapje. Weet dat ons seldersap een functional juice is, een sap dat je drinkt omdat het zo goed voor je is!!

Bestaande uit 94 % seldersap, 5 % citroensap en een klein aandeel spinazie voor een mooie kleur (wij gebruiken nooit kleurstoffen!) is dit een zéér “veggie” sap. We hebben hier vraag naar en geloven ook dat hier een mooie toekomst ligt.

 

Fit en gezond

Mensen willen zichzelf geregeld verwennen met iets bijzonder lekker maar evenzeer gaat onze generatie op zoek naar voeding die ons sterk houdt, maakt dat we fit staan en ons goed voelen in ons vel. En daar is de Green Potion een voorbode in… Deze moest en zou er komen!! We zijn dan ook erg benieuwd of dit sap zal aanslaan.

Selder bevat een grote hoeveelheid vezels, vitamine A, vitamine C, vitamine K, fosfaten, magnesium en calcium. Kortom, een hele hoop vitamines en mineralen. Daarenboven bevat het sap nauwelijks calorieën, verzadigde vetten en cholesterol. Doordat er zoveel minerale zouten in zitten, zorgt het sap voor een diepe hydratatie en ontgifting.

 

Detox

Weet dat het een ware detox is, dit voor twee redenen:

  • seldersap gaat je darmen reinigen, top voor je spijsvertering, zo worden de voedzame voedingsstoffen beter opgenomen en daar heeft de rest van je lichaam baat bij;
  • ook zal seldersap je lever ondersteunen in de ontgifting van je lichaam.

Leer meer over wat een detox voor jou kan betekenen.

Los van het feit dat ik fitter ben sinds ik systematisch seldersap drink, hielp het mij persoonlijk om acné onder controle te krijgen. Van anderen hoorde ik dat ze beter slapen en verminderde het succesvol hun migraine-klachten.

 

En weet je… Het went! Sommigen hebben al moeten toegeven dat er na een paar keer gewenning optreedt en je de smaak al meer kan gaan appreciëren…

Toch nog eens proberen? Vraag gerust je gratis staaltje bij je bestelling!
En drink het ijskoud, net uit de koelkast of zelfs met wat ijblokjes blij.

 

Ik ben fan, maar ben dan ook een addict hé 😊