Sapjeskuur voor meer energie: iets voor jou?

Een koudgeperste sapjeskuur is hot. Figuurlijk uiteraard 😊
De voordelen van deze sapjes zijn dan ook niet min: gezondere huid, meer energie, minder hoofdpijn, betere slaapkwaliteit en een all-over healthy gevoel voor lichaam én geest!

blank

Bereid je lichaam voor op de échte kuur

3 DAGEN VOORBEREIDING ALVORENS DE KUUR

50,00
blank

Tweedaagse kuur voor ieder die detoxen eens wil proberen!

2 DAGEN SAPJESKUUR

70,00
blank

Na de kuur is het ideaal om af te bouwen.

3 DAGEN AFBOUWEN NA DE KUUR

40,00

Sapjeskuur zelf maken?
Bij het proces van ‘cold pressing’ worden ingrediënten leeggedrukt en wordt het voedzame sap van het vruchtvlees gescheiden. Er komt slechts een beperkte oxidatie aan te pas zodat de levende substanties en voedingsstoffen optimaal blijven en vlot door het lichaam worden opgenomen. Dé garantie voor een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten! Als je dus van plan was om zelf sapjes machinaal uit te persen, think again, want met de centrifugatie / rotatie en bijhorende “opwarming” gaan heel wat voedingsstoffen verloren. En dat is nu nét niet de bedoeling uiteraard.

Detox sapjeskuur
JusRé biedt sapjeskuren aan van 2, 3 of 4 dagen. Die keuze maak je doorgaans op basis van je eerdere ervaringen. Een beginner start best met een detox van 2 dagen. Ben je al meer ervaren of into “healthy”, dan kan je uitbreiden naar een kuur met sapjes van 3 of 4 dagen. Of zelfs opteren voor een pre-detox en / of post-detox.
Het Focus-programma van 10 dagen gaat all the way, dit omvat zowel een “inloop” pre-detox van 3 dagen, een real deal detox van 4 dagen en een “uitloop” van 3 dagen om terug te wennen aan vaste voeding.

Sapjeskuur afvallen?
Bedoeling is dus om je voedings- en eetpatroon gedurende de dagen van de detoxkuur aan te passen en énkel sapjes te drinken. Op die manier krijg je toch de essentiële voedingsstoffen binnen tijdens de reset van je lichaam, darmen, lever, geest, etc. Vele sapjeskuren beloven gewichtsverlies, maar dat is voor JusRé níet het hoofddoel and here’s why:
Het doel van een detox is om je lichaam te zuiveren en alle onzuiverheden en slechte stoffen te elimineren. Hierdoor is de kans ook groot dat je gaat afvallen maar elk metabolisme is anders.

Lever reinigen
Gezondheidsvoordelen en koudgeperste sappen gaan dan ook hand in hand. Zo is het van levensbelang om je lever regelmatig te reinigen. Dat orgaan fungeert min of meer als een sponsje voor de vaat. Ze zijn allebei ontworpen om iets schoon te maken, respectievelijk het menselijk lichaam en de afwas. Beide nemen ze tijdens dat poetsproces de schadelijke of vuile stoffen in zich op. Waar je een sponsje kunt vervangen, ligt dat bij de lever uiteraard wat moeilijker. Een lever kan dus overbelast geraken en dat herken je aan verschillende symptomen. Lees daarom ook zeker de blog “Lever reinigen“.

Beste sapjeskuur?
Of de JusRé sapjeskuur voor jou de beste keuze is? We raden sowieso aan om niet meer dan 6 keer per jaar een kuur te volgen. Onze programma’s zijn uitgebalanceerd en ontwikkeld voor een “gemiddelde eter” en komen met een handleiding en tips!

Sapjeskuur 3 dagen
Overtuigd dat een sapjeskuur iets voor jou kan zijn? Maar twijfel je nog over de duur van de kuur. Ga dan voor een detox van 3 dagen. De gulden middenweg, je lichaam zal er wel bij varen!

Sapjeskuur goedkoop?
Of 35 EUR voor een dag sapjes (11 stuks) duur is, laten we aan je eigen interpretatie over.
Uiteraard nuttig je tijdens de sapjeskuur geen frisdranken, koekjes/snoepjes, vlees/gevogelte/vis, pasta/rijst/aardappelen, alcohol, etc. Dus de optelsom is snel gemaakt 🙂
De sapkuur is bij velen ook een “ré-set” van een gedachtengang en creëert een bewustzijn t.a.v. het verbruik van overbodigheden, ook voor én na je echt pure liquid days