It’s always happy hour somewhere

My favourite cocktail? The next one!

Met een hopelijk mooie zomer in het vooruitzicht is het tijd om die heerlijke JusRé cocktails & mocktails te ontdekken. Ons gamma leent zich namelijk perfect om gebruikt te worden in al jouw creaties. Wij stelden alvast een PARTY BAG samen om jou op weg te helpen, maar aarzel zeker niet om jezelf even om te toveren tot een ware bartender en jouw creaties door te sturen via [email protected] 😉

Voor onze PARTY BAG gingen we op zoek naar Belgische, lokale producten: NonaYoung Heart Seltzer & Hierbas de las Dunas.

Gebaseerd op onze samenwerking met Hannah van Ongevalle voor het festival We Can Dance kwamen we bij Hierbas de las Dunas terecht, reeds de zomer van 2020 van genoten dus deze moest er absoluut in! We bleven in dezelfde familie en werden van daaruit overtuigd door de nieuwe hype van de Seltzer 😉  Helemaal nieuw en on trend met aan het roer de immer enthousiaste Ran Van Ongevalle, die ons meenam in zijn verhaal en overtuigde met de sprankelende smaak van zijn creaties. Nona hadden we als Belgische speler al even in het vizier, zonder alcohol, dat moesten we verder uitwerken!

Gin & Juice
Onze eerste creatie: Gin & Juice, hipper dan hip in Londen en vast en zeker op weg om ons Belgenlandje te veroveren. Iedereen heeft al eens een Gin Orange op het menu zien staan, maar slechts weinigen hebben deze heerlijke creatie eens geprobeerd. Tijd om daar verandering in te brengen met onze creatie: Nona x JusRé. Een mocktail als variatie op de Gin & Juice trend. Gezonder, lekkerder en verrassender. De perfecte omschrijving voor onze Miracle Nona, die perfect de balans houdt tussen zoet en bitter en bovendien een stuk gezonder is dan die klassieke cocktail.

Hard Seltzer
Naast de Gin & Juice trend, veroverde ook de Hard Seltzer trend onze harten afgelopen lente. Hard wat? Hard Seltzer is een alcoholisch drankje op basis van spuitwater en een fruitsmaak en was een schot in de roos op het Amerikaanse continent. De trend komt nu overgewaaid naar het Europese vasteland en wij stonden te popelen voor de combinatie met JusRé.

Speciaal voor onze PARTY BAG werkten we twee verschillende recepturen uit: de Ruby Seltzer en de Seltzer Canon. De Ruby Seltzer combineert onze Ruby Rise met de Pink Grapefruit Orange Blossom van Young Heart Seltzer, een lokale onderneming uit Brugge. Deze combinatie zal de zoetebekjes onder ons zeker bekoren. Mooi meegenomen is natuurlijk dat onze receptuur heel wat gezonder is dan die rum cola!
Voor zij die het liever wat zuurder hebben, voegden we de Seltzer Canon aan onze box toe. De Seltzer Canon combineert op een verfrissende manier de Elderflower Basil van Young Heart Seltzer met onze Citron Canon. Perfect om mee uit te blazen na een sessie sport of gewoon om mee te genieten op een warme zomeravond. Dit drankje is heel verfrissend en houdt een mooie balans aan zuurte waardoor het een echte topper is.

Hierbas
Tot slot werd de box aangevuld met een flesje Hierbas de las Dunas, een kruidenlikeur bestaande uit zeventien verschillende soorten kruiden. Uniek is dat voor de samenstelling alleen verse kruiden gebruikt werden in plaats van gedroogde kruiden. De zout-zoete smaak van deze likeur is een match made in heaven met onze beloved Time Off, een all time favourite uit het JusRé-gamma met appel en verfrissende muntbladeren. Afgewerkt met wat verse munt en limoen doopten we deze cocktail tot de Hierbas Time.

Ben jij ook als een blok gevallen voor de mocktail, Gin & Juice, Hard Seltzer of kruidige likeur trend? Dan zal onze PARTY BAG jou zeker en vast bevallen!
Toch niet helemaal jouw ding? Haal die shaker boven en verover onze harten met jouw zelfgemaakte creaties (feel free to share via [email protected]).

Seltzer Canon