Lichaam ontgiften voor meer energie

Cleanse, detox, sapjeskuur, sapjesdieet, detoxkuur… Het zijn de buzzwoorden van de afgelopen jaren, maar wat houdt je lichaam detoxen of ontgiften nu net in?

blank

Driedaagse kuur voor de vastberaden detox-fan!

3 DAGEN SAPJESKUUR

105,00
blank

4 dagen puur ontgiften!

4 DAGEN SAPJESKUUR

140,00
blank

Tweedaagse kuur voor ieder die detoxen eens wil proberen!

2 DAGEN SAPJESKUUR

70,00

Meer energie
Net als de motor van jouw auto, heeft jouw lichaam ook af en toe nood aan een grondige reinigingsbeurt. Stress, ongezonde voeding, vermoeidheid, … zetten namelijk een enorme druk op ons lichaam en verstoren de natuurlijke processen om het lichaam te ontgiften. Om je lichaam toch de rust te gunnen die het verdient, is het een goed idee om nu en dan een cleanse in te plannen. Een dergelijke detox zal een positief effect hebben op vele aspecten zoals je huid, je slaapkwaliteit, je energieniveau…

Lichaam ontgiften: de voordelen
Heb je vaak last van hoofdpijn, voel je je vaak moe en heb je het gevoel dat jouw huid minder glanst als voorheen? Dan is het tijd om jouw lichaam te ondersteunen bij het afdrijven van afvalstoffen. Ook allerlei andere kwaaltjes kunnen een signaal zijn, voorbeelden zijn constipatie, plotse huiduitslag, een zwakke spijsvertering, een slechte adem…
Nadat je lichaam ontgift is, zal je minder last hebben van die kwaaltjes. Ook mentaal zal je de effecten van de cleanse zeker en vast voelen, aangezien je beter zult slapen en zo meer innerlijke rust zult ervaren.

Detox als ontgifting
JusRé biedt verschillende detoxkuren aan die kunnen worden ingezet om het lichaam te ontgiften. De detoxen van JusRé zijn ruimer zijn dan een gewone sapjeskuur. Bij JusRé geloven wij namelijk heel sterk in een gebalanceerde levensstijl en voedingspatroon. Net daarom werden er naast de Juices ook ShotsDrinks en Smoothies aan de detox toegevoegd. Op die manier kunnen wij garanderen dat je alle nodige vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt. De variatie aan producten in onze detox zorgt ook voor voldoende afwisseling en zal ervoor zorgen dat de moed je niet in de schoenen zakt 😉.

Vermageren na een detoxkuur
Heel veel mensen koppelen een sapjeskuur of detox ook aan gewichtsverlies. Het is belangrijk mee te geven dat het niet de hoofdbedoeling kan zijn om te vermageren. Bij velen is dat wel het geval maar daarom niet iedereen. Elke persoon heeft zijn/haar eigen metabolisme. Het is de bedoeling om jouw lichaam de nodige rust te bieden, het grondig te ontgiften en een reset te ondergaan. Net daarom geven we een degelijke handleiding mee voor de dagen voor- en nadien de detox.”

Sapjeskuur met JusRé
Wist je trouwens dat we ook een pre-detox en post-detox programma ontwikkelenden? En dat er ook een interessant 10 dagen Focus-programma is, opgebouwd uit 3 dagen pre, 4 dagen échte sapjeskuur en 3 dagen post.

blank

Bereid je lichaam voor op de échte kuur

3 DAGEN VOORBEREIDING ALVORENS DE KUUR

50,00
blank

Na de kuur is het ideaal om af te bouwen.

3 DAGEN AFBOUWEN NA DE KUUR

40,00
blank

Dé complete 10 daagse sapjeskuur

10 DAGEN DETOX PROGRAMMA - ALL IN!

210,00

Gezonde gewoontes aanhouden na het ontgiften
Tijdens de cleanse volg je een volledig ander voedingspatroon om jouw lichaam te ontgiften. Het is een goed idee om die gezonde gewoontes na de detox zoveel mogelijk aan te houden. Dat kun je doen door gezond te blijven eten. Hoe minder toxische stoffen je consumeert, hoe minder moeite je lichaam moet doen om die afvalstoffen af te drijven. Beperk daarom koffie, alcohol, tabak, geraffineerde suikers en verzadigde vetten in de mate van het mogelijke. We weten dat het een cliché is, maar naast gezonde voeding is het ook heel erg belangrijk om voldoende water te drinken.

We vullen het rijtje van gezonde gewoontes aan met voldoende slaap, een regelmatig dagschema en voldoende beweging. Op die manier zal jij je lichaam optimaal kunnen ontgiften en ondersteunen.