Korting bij JusRé?

Kan je fikse kortingen – net zoals de JusRé’tjes – wel smaken? Dan stellen we je graag ons Fidelity Program voor! Een voordelig abonnement voor onze trouwe klanten. Het principe is simpel: more JusRé for less money! Benieuwd hoe het precies werkt en of het interessant kan zijn voor jou? Lees dan vooral verder!

blank

voor de trouwe fans ontwikkelden we het fidelity program, hoe meer je bestelt, hoe meer korting

VOORDELIG JUSRÉ VIA HET FIDELITY PROGRAM

Interessante kortingen dankzij het Fidelity Program

Krijg je maar geen genoeg van onze JusRé’tjes en plaats je minstens één keer per maand een bestelling van minstens €80? Dan kan je instappen in onze vrijblijvende abonnementsformule om het maximale uit je bestelling te halen. Want speciaal voor onze trouwste JusRé-lovers ontwikkelden we het Fidelity Program.

Hoe werkt het? Simpel! Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en wij koppelen je emailadres aan een aantal kortingscodes. Die kortingscodes krijg je vervolgens via mail toegestuurd. Geef de relevante code (dus afhankelijk van het gespendeerde bedrag) in bij de check-out van je volgende bestelling et voilà! De korting wordt meteen verrekend.
Hoeveel korting je precies krijgt en welke kortingscode je kan gebruiken, hangt telkens af van het bedrag dat je gespendeerd hebt:

  • 5% korting bij aankoop van €80 tot €119
  • 10% korting bij aankoop van €120 tot €159
  • 15% korting bij aankoop van €160 tot €199
  • 20% korting bij aankoop van €200 tot €239
  • 25% korting bij aankoop vanaf €240

Extra voordelen van het abonnement

Naast de aantrekkelijke kortingen geniet je met je abonnement ook van tal van andere extra voordelen. Net zoals bij reguliere webshopbestellingen vanaf €70 geniet je uiteraard van free shipping en levering via een koerier (met track & trace). Bovendien zijn de kortingscodes geldig op het volledige webshopgamma (met uitzondering van tijdelijke en specifieke deals), dus ook op de samengestelde boxen en detox-kuren. Shop hard or go home!

Voor wie is het abonnement interessant?

Ondertussen zijn er al heel wat JusRé-fanaten die zichzelf maandelijks verwennen met interessante kortingen dankzij het Fidelity Program. Van gezinnen (of meerdere gezinnen samen), families, vrienden,… tot zelfs bedrijven! Het abonnement is bestemd voor iedereen die verzot is op onze JusRé’tjes. De enige voorwaarde om Fidelity klant te kunnen worden, is – zoals eerder gezegd – dat je maandelijks een bestelling plaatst van minstens €80.

Ook Fidelity klant worden!

Ben je helemaal overtuigd en wil je ook graag Fidelity klant worden? Geef ons dan het emailadres van je account door via [email protected]. Wij doen het nodige! Had je liever eerst wat meer informatie gehad? Feel free ons te mailen (via [email protected]), te contacteren via de chat op www.jusre.be of een belletje te geven op het nummer 050 66 11 08. We beantwoorden met plezier al jouw vragen 😊.

Nog niet helemaal overtuigd?

Twijfel je of de JusRé’tjes je wel genoeg zullen kunnen bekoren om maandelijks te bestellen? Dan raden we START TO JUSRÉ aan! Met START TO JUSRÉ krijg je 20% korting (eenmalig) op onze enige echte Going Liquid Box: een trial box met het volledige JusRé gamma in drievoud (elk product krijg je dus 3 keer). Zo kan je op het gemak kennis maken met ons volledige assortiment en krijg je ook een beter zicht op de hoeveelheden die jij maandelijks nodig hebt. Bezorg ons het e-mailadres van je JusRé-account via [email protected] en krijg de eenmalige kortingscode in ruil!