Kleintjes worden groot

Twee jaar geleden werd ons JusRé-gamma aangevuld met Shots. 60ml aan power, boost, superfoods!!! Velen onder jullie konden echter maar geen genoeg krijgen van onze Shots en gaven aan dat 60ml net dat tikkeltje te weinig is. Maar onze Juices van 250ml zijn dan net weer iets te veel van het goede… De gulden middenweg dan maar! Om iedereen tegemoet te komen, stellen we nu onze Shots van 125ml voor. Dubbel zoveel Healthy Pleasure dus! Dankzij de nieuwe hoeveelheid zijn de Shots nu een perfecte aanvulling op je ontbijt of healthy lunch.

#almighty gingershot

Pittig gembershotje om je metabolisme en lichaam (weer) wakker te maken

#ALMIGHTY - GEMBER APPEL CITROEN

2,85
#benefits gutshot

Jouw dagelijkse dosis prebiotica voor een op en top (darm)gezondheid

APPEL SINAAS GEMBER INULINE

2,85
Savage

Kurkuma bevordert je spijsvertering staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen

#SAVAGE - APPEL SINAAS CITROEN KURKUMA

2,85

Groter van formaat, nog grootser van smaak

Onze spiksplinternieuwe Shots zijn er in 5 ultragezonde, overheerlijke recepturen die nooit vervelen:

1. #VitC

Bij sommigen gaat er misschien al een belletje rinkelen. Je kon dit Shotje namelijk al eens proeven ter gelegenheid van het Weekend van de Klant. Dit was een verdoken teaser en voor ons een ideale test wat de eerste reacties waren. Het geheim? Granaatappel, vlierbes en limoen. Een verrukking voor de smaakpapillen, in een prachtig dieprode kleur. We zijn superblij met deze topper!

2. #benefits

Dit is ons specialleke en heeft zijn naam allerminst gestolen. #benefits is een Shot op basis van inuline. De extra vezels werken als prebiotica en zorgen voor een vlotte darmflora. Aangezien de essentie van ons gezond-zijn nu eenmaal in de darmen zit, heeft dit Shotje een helende werking op je algemene gezondheid. Daarbovenop is de smaak nog eens extra top top top! We kijken al maanden ongelooflijk uit naar jullie reacties!!

3. #clean

Een zwart Shotje? Nee, je bent niet aan het dromen! Onze #clean kleurt pikzwart door de aanwezigheid van het geheime ingrediënt actieve kool. Dit fel onderschatte ingrediënt zorgt onder andere voor het afdrijven van gifstoffen. Een vleugje kokoswater erbij voor de zachte smaak en je krijgt de ideale combo tussen functioneel en lekker!

PS: Deze Black Beauty is bijzonder instagrammable, laat jullie vooral gaan. 😉

4. #peace

Huh, en een lichtblauwe Shot? Werken ze bij JusRé niet vrij van kleurstoffen? Jawel, al sinds de opstart, en dat doen we nog steeds! Spirulina is een blauwalg die in zeer mineraalrijke meren leeft. Dit poeder is een schat aan eiwitten en zal daarom bij de veganisten en vegetariërs onder ons bekend in de oren klinken. Heel vaak wordt hier eiwittekort mee opgelost. Wij zijn al jaren superfan van dit voedzame poeder dus deze gekke kleur mocht niet ontbreken in onze nieuwe set Shots. We zaten reeds met een reeks trouwe fans op onze Bleu Marine als drink (400ml). We zijn er ten stelligste van overtuigd dat deze receptuur de wensen zal overtreffen! Go in #peace 😉

5. #almighty

En last but not least: #almighty. Onze topper. De gembershot #kickstart maar dan de dubbele variant. Mega power, super flavour, top boost, ultieme kick. Zoveel fans, en net zoveel haters wegens té pittig (zo kregen we al eens telefoon van iemand die beweerde dat er een fout in het recept zat – wij gaan op onderzoek – labo-analyse – niets te vinden). Wat blijkt? Meneer kende gember niet en vond dit gewoonweg waanzinnig pittig. Niets aan de hand. Je went eraan, het is turbo gezond en sorry… Deze blijft de #almighty!! 😀

Last van keuzestress? Ga dan voor een box met een mengeling van alle shotjes: de Give it a Shot box, de Boostbox of de Giftbox Shots. Voor elk wat wils!

Zoals je kan zien, hechten wij heel veel waarde aan jullie feedback! Laat ons daarom weten wat je ervan denkt. Van vorm, smaken tot samenstelling… alles is welkom! Maar ook zijn we benieuwd naar het algemene effect van de Shots op je wellbeing, je energie-peil, je gezond-gevoel… Alles wat je kwijt wil, we horen het graag!

Waarom gro(o)t(s)er?

Vooral voor mensen met een ultra-druk leven die vaak on-the-go zijn, komt dit grotere formaat als geroepen. Ook al heb je niet veel tijd, toch krijg je dankzij het nieuwe formaat zeker alle nodige vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen, waardoor je weerbaarder bent tegen ziektes. Iets wat we in coronatijden alleen maar kunnen toejuichen, toch?

Dankzij onze grotere flesjes is het niet alleen mogelijk om onze honger naar kleine geluksmomentjes en heerlijke drankjes te stillen, maar kunnen we ook beter voorzien in onze dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Die waardevolle voedingsstoffen zijn aanwezig in groenten en fruit, maar in een nog veel grotere hoeveelheid in superfoods als gember, spirulina en granaatappel. En laten die superfoods nu net de basis zijn van onze heerlijke Shots.

Super-wat? Superfoods!

Superfoods zijn voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Dankzij die waardevolle elementen zouden superfoods helpen bij het verminderen van hart- en vaatziekten, zouden ze depressies helpen voorkomen en zouden ze de kans op huidveroudering verminderen. Daarnaast dragen ze bij aan een gezond en evenwichtig voedingspatroon, iets wat wij bij JusRé heel erg belangrijk vinden, maar even goed iets dat niet altijd even makkelijk blijkt te zijn… zelfs voor ons, to be honest. 😊

Niet alleen ons nieuw formaat draagt bij tot een evenwichtiger patroon, ook de verschillende ingrediënten kunnen onze levensstijl verbeteren. Zoals je hierboven al kon zien, werd ons gamma verrijkt met gember, actieve houtskool, spirulina, granaatappel en inuline. Een voor een toppers & superfoods die ons lichaam zouden reinigen en bijdragen tot een evenwichtigere en gezondere spijsvertering. Bovendien zorgen onze superfoods voor een boost aan magnesium, kalium, calcium, vezels en eiwitten.

En don’t forget: verandering van spijs doet eten, dus wissel onze heerlijke Shots zeker af, om alle voedingsstoffen in een ideale hoeveelheid binnen te krijgen en zo je gezonde levensstijl te onderhouden!

With love,
JusRé

Handige & voordelige doseerfles waar je 7 gembershots uit kan schenken

BIG #ALMIGHTY - GEMBER APPEL CITROEN

12,50