JusRé loves kids, kids love JusRé

Zoals jullie misschien al weten is JusRé de samentrekking van de namen van mijn twee eerste kindjes (Jules & Renée). Speciaal voor mijn kleine Gaspard (nummer 3 en ook laatste) voegden we de Cold Pressed Soups aan ons gamma toe. Gaspard – Gazpacho… Heb je hem? 😉

The way to go

Hoe zot zijn kinderen van onze sapjes? Hoe krijg je die moeilijke fruit- en groente-eters mee aan boord? En hoe ga je om met elke leeftijd en in consequentie hun manier van verbruiken?

Nadat je kindje de papfles (deels) ontgroeid is, heeft het nood aan voldoende fruit en groenten. Voor peuters en kleuters worden twee stukken fruit per dag aangeraden. Kindjes tussen de één en de zes jaar oud groeien heel snel, zijn actief en hebben daarom nood aan voldoende vitamines en mineralen. Die vitamines, mineralen, antioxidanten en heel wat andere voedingsstoffen zijn onder andere te vinden in fruit en groenten.

Heb jij een kindje dat al eens zijn neus durft ophalen voor dat lekkers? Dan is het JusRé-gamma een goede manier om ervoor te zorgen dat jouw lieveling voldoende fruit en groenten binnenkrijgt. Ons assortiment heeft namelijk prachtige (natuurlijke) kleuren die de aandacht trekken. Niet alleen die kleuren overtuigen, maar met de smaak hebben we ze helemaal mee! Een sapje is ook ideaal om je kindje eens te laten proeven van minder populaire fruit- en groentesoorten. In een JusRé-Juice zitten gemiddeld een drietal stukken fruit, het is dus gemakkelijk om er bepaalde soort in te ‘verdoezelen’. Leugentje om bestwil 😉. De variatie is top. Iedere fruitsoort heeft zijn eigen voordelen, dus dankzij een Juice of Smoothie van JusRé leert hij/zij kennismaken met een diversiteit aan smaken.

Voor veel kindjes is 250ml trouwens te veel om binnen te krijgen. Zelf deelde ik vaak het flesje tussen twee of drie van mijn kinderen. En als ze nog kleiner waren, serveerde ik een vierde JusRé en vulde de rest aan met water in hun papfles/drinkbeker. Super voor hun hydratatie ook!

 

Puur natuur én handig

JusRé staat voor puur natuur: geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Als je kindje een JusRé’tje drinkt, krijgt het alleen maar top voedingswaarde binnen. Dankzij het Cold Pressed proces kunnen we namelijk alle voedingsstoffen behouden en aangezien we niets extra toevoegen, hoef je dus zeker niet bang te zijn dat je kindje een artificieel gesuikerd drankje zal consumeren.

Is je kindje ondertussen al geen ‘kleintje’ meer? Dan zijn de JusRé’tjes ook geschikt om mee te nemen naar school. De flesjes kunnen perfect dienen voor on-the-go. Weet wel dat onze producten koel bewaard moeten blijven. Ze kunnen gerust een paar uur uit de frigo maar het is niet ok om ze in de blakende zon aan de rand van het voetbalveld te zetten om na afloop van de training te consumeren…

En mag het na die lange schoolweek iets specialer? Weet dan dat onze Juices, Drinks en Smoothies de perfecte basis vormen voor een gezonde mocktail. De mogelijkheden zijn eindeloos en kinderen vinden het leuk om hun eigen creatie te mogen pimpen met vers fruit en lekkere kruiden. Ook onze Cold Pressed Soups bieden veel mogelijkheden om gegarneerd te worden. Laat je kindje zijn felgroen soepje pimpen met verse worteltjes, tomaatjes, een beetje kaas…Veel gezonder dan cupcakes versieren en minstens even leuk!

We hebben in het team wel wat ouders rondlopen dus kennen de goesting, wensen en noden goed. En zo ontwikkelden we dit seizoen een KIDS BAG. Deze box bevat een mix van vertrouwde en verrassende smaken. Allemaal mooi kleurrijk, even gezond en vooral overheerlijk! Ideaal om te ontdekken wat de favorieten in huis zijn!

Op een gezonde jeugd!

Love,

Val

JusRé kids