JusRé x Cold Pressed Soups

Cold Pressed Soups… hoe kom je daarop? 

 

Wist je al dat de samentrekking JusRé staat voor Jules en Renée? Dat was bijna vier jaar geleden bij de opstart.  

Maar ik had al altijd een derde kindje gewild en ondanks de drukte van de combinatie werk en gezin voelde mijn gezin nog niet compleet aan. En zo kregen wij er zo’n 2,5 jaar geleden nog een derde kindje bij. Gaspard zag op zijn derde levensdag reeds de JusRé-frigo van binnenin. Ik nam hem de eerste drie maand van zijn zorgeloze leventje overal mee naartoeWarm zat hij in mijn enorme frigo-jas en anders ging hij mee de baan op. Gedurende de nacht zat hij mee aan mijn bureau 😊  

Hij kreeg de borst op het toilet, in de auto of bij een klant en passant. Toen Jules en Renée geboren werden, werkte ik nog als bediende. Daar kreeg ik 14 weken verlof en spendeerde die 14 weken intens met mijn kleintjes. Ik wilde dat mannetje dezelfde gunsten geven en hem niet in de eerste weken bij de crèche binnenbrengen. Maar het was een drukke periode! 

Hij had de naam Gaspard gekregen en al van in het moederhuis werd gekscherend gedaan over een lijn aan gazpacho’s voor JusRé 

Velen onder jullie voelen dat ook, een moederhart is voor elk van haar kinderen even groot en binnenkort zal Gaspard doorhebben dat zijn naam niet in JusRé vervat zit. Cold Pressed Soups stonden al lang op het receptenlijstje en nu hebben we de tijd gevonden voor de lancering!! 

Gasparito Tomato voor de Spaanse slag en omdat het zijn koosnaampje is hier in ons gezin. Een recept met tomaat als fundament, met rode paprika, ui en look. 

En Zaparino PepinoGaspard kan zijn eigen naam nog niet goed uitspreken en noemt zichzelf Zapaard 😊. Deze yummy creëerden we op basis van komkommer, appel, avocado en look. 

 

We hebben de smaak te pakken, letterlijk en figuurlijk, more recipes to follow! 

 

With love, 

Val xxx