Boost je immuniteit

De wintermaanden zijn volop aan de gang, dat was al even duidelijk 😊

Het is koud en onze zomerreserves geraken uitgeput. Hoe hou jij jezelf overeind? Tijdens deze donkere dagen is het extra belangrijk goed voor je lichaam te zorgen. En al zeker met de dreiging van coronavirus boven het hoofd. Graag geven we enkele tips mee om op natuurlijke wijze jouw immuniteit te boosten en te zorgen dat je winter-proof blijft!

Wij hebben een aantal heerlijke recepten gebaseerd op superfoods die je immuniteit kunnen ondersteunen. Gezonde voeding blijft de belangrijkste factor voor een goede gezondheid en dat is nu precies onze target: dat we gezond en fit mogen zijn!

Welke ingrediënten mogen niet ontbreken?

Spinazie
Niets dan voordelen bij de consumptie van deze groene bladgroente! Spinazie zit boordevol vitamine C, beta-caroteen en antioxidanten die je lichaam versterken als we minder zonlicht zien. Je kan spinazie vinden in de Oh My Chia.

Kurkuma en gember
Beide superfoods bevatten een karrenvracht aan weerstand verhogende stoffen (zoals vitamine C) en ontstekingsremmende antioxidanten. Onze shots baseren we telkens op een superfood. De #almighty is onze gembershot (beschikbaar in shot à 60ml alsook in #huge versie à 750ml), zelf drinken we er elke morgen een teug van, niets dan goeds! #savage is de combinatie met ananas, kurkuma en zwarte peper. Een pittige en specifieke smaak maar een fantastisch hulpmiddel voor jouw well-being!

Citrusvruchten
Citrusvruchten (sinaas, citroen, limoen) zijn een natuurlijke bron van vitamine C en een kwalitatieve bron van vezels. Een goede darmflora is van essentieel belang voor het goed functioneren van de rest van je lichaam. Mandarijntjes met de Sint, het dagelijkse glas sinaasappelsap
 doen wonderen! Dus aanwezig in ons volledige gamma.

Blauwe bessen
Wist je dat
 blauwe bessen de hoogste concentratie antioxidanten hebben van alle fruit- en groentesoorten? Win Win  met blauwe bes, aardbei, appel, guarana. Dit smoothie heeft veel succes, niet alleen door de heerlijke smaak, wellicht weten velen dat dit een ultiem wintersap is door de besjes. De vrucht bevat heel wat andere belangrijke vitamines en mineralen zoals vitamine A, B, ijzer, calcium en magnesium.

Ontdek wat onze producten voor jou kunnen betekenen!

Naast die gezonde voeding, bovenal alles
 beweeg! Ga naar buiten!
De buitenlucht doet goed: van je longen tot de gezonde blos op je wangen.
Gooi die spieren los, doet zoveel deugd!

 
blank

Vezelrijk sap vol antioxidanten met een zachte en toch volle smaak

MANGO SPINAZIE KIWI CHIAZAADJES - 250ML

3,45
Golden Hour
blank

Heerlijk pure smaken waar alle ingrediënten hun karakter in naar voor brengen

WORTEL SINAAS APPEL GEMBER - 250ML

3,45
Savage
blank

Kurkuma bevordert je spijsvertering staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen

#SAVAGE - APPEL SINAAS CITROEN KURKUMA

2,85
#more #almighty
blank

Voordelige package deal van 6 gembershotjes in een prachtig doosje

GEMBER APPEL CITROEN

16,00