Hoe gezond ontbijten?

De belangrijkste maaltijd van de dag

Gezond ontbijten, moeilijk? Nee, helemaal niet!

Bij JusRé vinden we het zo belangrijk om heerlijke, natuurlijke producten aan te bieden maar die bovenal ook nog eens voedzaam zijn.

Bij JusRé streven we ernaar om onze klanten te voorzien van voedzame en heerlijke opties om hun dag goed te beginnen.

Daarom bieden wij een scala aan gezonde opties aan, variërend van overnight chia bowl tot gembershots, smoothies, kombucha tot cold-pressed juices. In deze blog gaan we dieper in op hoe je een voedzaam ontbijt kunt samenstellen met behulp van onze producten, rekening houdend met de juiste voedingsstoffen voor een optimale gezondheid.

Overnight Chia Bowl

Onze Mango Madness, een ware voedingsbom. Chiazaden zitten boordevol vezels, omega-3 vetzuren, eiwitten en antioxidanten. Deze kleine zaadjes kunnen een groot effect hebben op je gezondheid, waardoor ze perfect zijn voor een voedzaam en snel ontbijt.

Wat deze chia pudding nog beter maakt, is de mogelijkheid om deze te verrijken met vers fruit en granola. Voeg wat vers gesneden fruit toe zoals aardbeien, blauwe bessen of plakjes banaan, voor een natuurlijke zoetheid en extra vitamines en mineralen. Daarnaast kan je een handjevol knapperige granola toevoegen voor wat extra crunch en vezels.

Overnight Chia Bowl Mango Curcuma pack
blank

Héérlijk en gezond tussendoortje vol vezels, eiwitten en energie

MANGO KURKUMA AMANDELMELK KOKOSMELK CHIA

3,50
More Mango Madness
blank

Héérlijk en gezond tussendoortje vol vezels, eiwitten en energie (8st.)

MANGO KURKUMA AMANDEL-& KOKOSMELK CHIA

26,00

Gembershots: Een boost voor je immuunsysteem

Onze gember shot (#almighty) is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je ontbijt, maar deze biedt ook tal van gezondheidsvoordelen. Gember staat bekend om zijn ontstekingsremmende en immuun versterkende eigenschappen.

Kurkuma shots en inuline shots: Natuurlijke ondersteuning voor je gezondheid

Naast de #almighty (gember shot) bieden we ook een shot aan met kurkuma (#inuline) en één met inuline (#benefits), beiden met unieke gezondheidsvoordelen. Kurkuma staat bekend om zijn krachtige ontstekingsremmende eigenschappen en anti oxidanten, terwijl inuline een prebiotische vezel is die de gezondheid van je darmen kan ondersteunen en je spijsvertering kan bevorderen.

Cold-Pressed juices en smoothies: verfrissende toevoegingen aan een voedzaam ontbijt

Naast onze speciale shots en overnight chia bowl, bieden we ook ee sala aan cold-pressed juices en smoothies aan. Deze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, en zijn een heerlijke, verfrissende aanvulling op je ontbijt of als gezond tussendoortje om 10u.

Smaken variërend van klassiek sinaasappelsap tot groene smoothies, ons aanbod is zeer ruim en er is voor elk wat wils.

SS24 SMOOTHIE BOX 12x (SQ)
blank

Voordelige box met alle JusRé-Smoothies, 4 smaakjes, voor elk wat wils

BOX SMOOTHIES 12x250ML

40,00
FW23 JUICEBOX 12x (SQ)
blank

Voordelige box met alle JusRé-Juices, mix van 250ml flesjes & grotere doseerflessen

BOX HEALTHY JUICES

40,00