Tell me more, Gazpacho!

Ik ben een fruit-, groente- en kruidenmens¬†ūüė䬆

De geur van een verse mango, een basilicum plantje, een geperste limoen, een versneden muntblaadje, een passievrucht in volle rijpheid‚Ķ De smaak van een avocado als die net on point is, de eerste meloen van het seizoen, die op de terrastafel staat te geuren, klaar om verorberd te worden‚Ķ Het gevoel van kerstomaatjes die open knallen onder je tanden, een zachte framboos die je op je tong kan laten ‚Äėsmelten‚Äô‚Ķ¬†

Al mijn zintuigen zijn aan het werk, geluksgevoel in het hoofd en vol van energie in het lichaam.  

Of net dat ‚Äėongezonde‚Äô gevoel als je rondreist of dagen op een beurs staat en er te weinig aandacht gaat naar fruit en groenten. Ik kan dan hunkeren naar een salade geitenkaas met jonge scheuten, worteltjes, tomaatjes‚Ķ¬†

 

 In the beginning

Toen ik vier jaar geleden JusRé opstartte, was de wetenschap om met al die heerlijke producten te mogen werken een zaligheid. 

Dat we vier jaar later met ons gamma een hele groep mensen een stuk gezondere gewoontes aangereikt hebben, is een zalig geluk. Anderen waren reeds intens bezig met hun gezondheid, maar wij hebben hun leven makkelijker gemaakt door onze #heavenlyhealthy on-the-go producten. 

Zoals sommigen al weten, is JusRé de samentrekking van Jules en Renée, mijn eerste twee kindjes. En toen kwam Gaspard. In het moederhuis grapte iedereen dat we nu gazpacho zouden moeten introduceren. 

 

Cold Pressed Soups

En zo geschiedde, we lanceren onze Cold Pressed Soups. Heerlijke recepten gebaseerd op Gazpacho. Gazpacho is een koude soep, gemaakt van rauwe groenten en kruiden. Koud gegeten, stilt de honger en zorgt voor een enorme boost aan vitaminen! Over de naam van deze heerlijke soep bestaat onduidelijkheid: een gerechtje van de Romeinen of een uitvinding van de Moren? Absolute zekerheid hierover zullen we niet meer verkrijgen, maar het is een topper uit de Zuiderse landen die we met plezier in onze voedingsgewoontes introduceerden! 

Onze Gazpacho ’s zijn heerlijke, verfrissende on-the-go soepjes om je cravings te stillen en tegelijkertijd een stevige portie groenten binnen te hebben. We hebben ze heerlijk afgekruid om als take-away te nuttigen, maar je kunt de Soups ook als lunch drinken, zoals wij doen tijdens onze middagpauzes. In het JusRé-team had iedereen leuke ideetjes om de Soups te pimpen. We hebben die gebundeld en er leuke add-on’s van gemaakt op onze website. 

 

Gasparito Tomato & Zaparino Pepino

Ons assortiment werd uitgebreid met twee heerlijke Cold Pressed Soups: de Gasparito Tomato en de Zaparino Pepino.

Gasparito¬†Tomato¬†is een klassieke gazpacho op basis van tomaat, die natuurlijk niet kon ontbreken. De Soup werd afgewerkt met rode paprika om de ‚Äď van nature ‚Äď zuurdere smaak van de tomaten in balans te brengen. Rode ui en komkommer zorgen voor de¬†finishing¬†touch.¬†Simply¬†delicious!!¬†
De tweede en minstens even lekkere¬†Soup¬†is de¬†Zaparino¬†Pepino. Pepino betekent komkommer in het Spaans en dat bekte zo leuk met hoe ‚ÄėZapard‚Äô zijn eigen naam uitspreekt¬†ūüėä.¬†Komkommer is van nature een mindere door-smaker. Dat maken we helemaal goed met avocado en appel. Uiteraard voegden we ook olijfolie, wat azijn, peper en zout voor de afkruiding toe en hiermee hadden we onze eerste groene gazpacho klaar.¬†Ready to try?¬†

De start van een nieuw verhaal?  Net als de rest van ons gamma zijn de Soups puur natuur: geen kleurstoffen en een maximale voedingswaarde!
We kijken alvast uit naar jullie feedback! 

¬†We hebben nog zoveel idee√ęn maar we zijn¬†picky. Het moet fris, gekruid, heerlijk en zomers zijn.¬†

Wat denken jullie van erwt en munt voor onze volgende?
Doen? 

Love,
Val xx

Soups Add On Cabra Tomata