Tell me more, Gazpacho!

Kan je dat gevoel van verlangen naar een verfrissende, gezonde en smaakvolle lunch? Vooral tijdens de lente en zomer, om de warmte van de middag te doorbreken?

Of je nu op zoek bent naar een snelle gezonde lunch, een vegetarische optie, of gewoon iets heerlijks om van te genieten, gazpacho is de ideale optie!

Gazpacho is een koude soep, gemaakt van rauwe groenten en kruiden. Gazpacho wordt koud gegeten, stilt de hoger en zorgt voor een enorme boost aan vitaminen!

Daarnaast is het gerecht ook caloriearm, dus de perfectie optie als gezonde, snelle lunch of als voorgerecht.

Onze Gazpacho’s zijn cold pressed, wat betekent dat ze zijn bereid met behulp van een speciale techniek waarbij de ingrediënten langzaam en zonder verhitting worden geperst. Het grootste voordeel van deze methode is het behoud van voedingsstoffen. Cold pressing minimaliseert de blootstelling van de ingrediënten aan hitte, wat resulteert in een maximale behoud van voedingsstoffen. Vitamines, mineralen en enzymen blijven beter behouden.

Onze Gazpacho ’s zijn heerlijke, verfrissende on-the-go soepjes om je cravings te stillen en tegelijkertijd een stevige portie groenten binnen te hebben. We hebben ze heerlijk afgekruid om als take-away te nuttigen, maar je kunt de Soups ook als lunch drinken, zoals wij doen tijdens onze middagpauzes.

Ons assortiment werd uitgebreid met twee heerlijke Cold Pressed Soups: de Gasparito Tomato en de Zaparino Pepino.

Gasparito Tomato is een klassieke gazpacho op basis van tomaat, die natuurlijk niet kon ontbreken. De Soup werd afgewerkt met rode paprika om de – van nature – zuurdere smaak van de tomaten in balans te brengen. Rode ui en komkommer zorgen voor de finishing touchSimply delicious!! 

De tweede en minstens even lekkere Soup is de Zaparino Pepino. Pepino betekent komkommer in het Spaans. Komkommer is van nature een mindere door-smaker. Dat maken we helemaal goed met avocado en appel. Uiteraard voegden we ook olijfolie, wat azijn, peper en zout voor de afkruiding toe en hiermee hadden we onze eerste groene gazpacho klaar. Ready to try? 

Net als de rest van ons gamma zijn de Soups puur natuur: geen kleurstoffen en een maximale voedingswaarde!
We kijken alvast uit naar jullie feedback! 

In het JusRé-team had iedereen leuke ideetjes om de Soups te pimpen. We hebben die gebundeld en er leuke add-on’s van gemaakt op onze receptenpagina

Soups Add On Cabra Tomata