Detox: waarom, wat en hoe 

Ons lichaam heeft de kracht om op een natuurlijke wijze te ontgiften. Dankzij het lymfevaatstelsel worden afvalstoffen afgevoerd naar de bloedstroom die dan door de lever opgelost worden en langs de nieren ons lichaam weer verlaten. Dat is toch de theorie erachter…  

Onze huidige levensstijl zet de nodige druk op die werking. 

Stress, ongezonde voeding, vermoeidheid… het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ons lichaam dit proces niet meer helemaal zelf kan. Het is dus belangrijk om af en toe je lichaam te ontgiften om vermoeidheid, constipatie, een onzuivere huid… geen kans te geven!

Dit kan met de JusRé-cleanses die je lichaam detoxen, oftewel helpen zuiveren.

Ga ik afvallen? 

Vele cleanses, of sapjeskuren, beloven gewichtsverlies in hun campagnes, maar dat is niet het hoofddoel ervan and here’s why: 

Het doel van een detox is om je lichaam te zuiveren en alle onzuiverheden en slechte stoffen te elimineren. Hierdoor is de kans ook groot dat je gaat afvallen maar elk metabolisme is anders. 

 

Benefits van een JusRé-cleanse 

Zoals bij iedere drastische beslissing in je voedingspatroon, zal je darmstelsel en bij uitbreiding de rest van je lichaam reageren op een detox. Het eerste moment kan het een minder prettig gevoel geven, sommige mensen hebben last van hoofdpijn doordat de suikers afgedreven worden. Maar dit gaat over en brengt een gevoel van cleanliness en zorgt dat je veel meer energie zal hebben. Een reset naar een gezondere levensstijl met veel groenten/fruit, minder vlees, koffie, alcohol etc.  

Je lichaam zal een metamorfose ondergaan! De energie die normaal naar de spijsvertering gaat, komt nu vrij. Je zal je fitter voelen, terwijl je volop lichaam geniet van een enorme dosis aan vitamines, mineralen en enzymen. 

 

Let’s detox with JusRé 

Bij de JusRé-cleanse kies je hoeveel dagen je wil detoxen: 2, 3 of 4 dagen. Die keuze maak je op basis van je eerdere ervaringen of je dedication voor de kuur 😉Is het een eerste keer dat je gaat kuren, start dan met een pakket van 2 dagen. Eet/drink je de laatste weken/meestal al erg gezond en voel je dat je er klaar voor bent, durf gerust voor de 3 dagen gaan. Ben je een pro/een doorbijter/een addict, dan is de vier dagen echt iets voor jou: 

RÉ-VIVE: 2 dagen re-vive your body 

RÉ-BOOT: 3 dagen re-boot your body 

RÉ-SET: 4 dagen reset your body 

Sapjeskuur 27/06
blank

Driedaagse kuur voor de vastberaden detox-fan!

3 DAGEN SAPJESKUUR

105,00
Sapjeskuur 27/06
blank

4 dagen puur ontgiften!

4 DAGEN SAPJESKUUR

140,00
Sapjeskuur 27/06
blank

Tweedaagse kuur voor ieder die detoxen eens wil proberen!

2 DAGEN SAPJESKUUR

70,00