At work

Heel wat bedrijven vinden hun weg naar JusRé. Ook op het werk is een evenwichtige en gezonde levensstijl dé boost voor fitheid, energie en productiviteit!

Denk maar aan een gezonde (en gemakkelijke) insteek naar het personeel toe of als drankje voor bezoekers en zakenrelaties. Ook op beurzen, meetings en congressen is de healthy trend aan een steile opmars bezig. Personalisatie met een logo / leuke quote d.m.v. bijvoorbeeld dopstickers of hangtags is steeds mogelijk.

T.a.v. onze trouwe corporate abonnees hebben we een Fidelity Program uitgewerkt.
Als je minstens 1x per maand een bestelling van min. €80 doet, kan je genieten van interessante kortingen 😊. 

We zijn hier zeer weloverwogen tewerk gegaan om de balans te vinden tussen een gepaste hoeveelheid, het ecologische aspect van de verzending en het kortingspercentage voor de klant.  

Om in aanmerking te komen, is het de bedoeling dat je minstens éénmaal per maand een bestelling plaatst via onze webshop van min. €80 (waarbij je dus ook een online betaling uitvoert). Afhankelijk van het aangekocht bedrag wordt een kortingspercentage toegepast op het totaalbedrag en meteen verrekend.

Heb je dus de ene maand behoefte aan een bestelling van 80, maar de volgende maand dan weer een grotere hoeveelheid van 200? Geen probleem, je bepaalt elke maand zelf welke korting je gebruikt, dus je zit zeker niet “vast” aan een bepaalde formule.

De samenstelling van je order is zelf te kiezen, je kan dus naast het klassieke gamma ook gerust opteren voor een detox en onze boxen. Eenmaal je instapt in het Fidelity Program, koppelen we je e-mailadres (van je account op onze webshop) aan een aantal kortingscodes die jij dan kan toepassen in de check-out van je webshop order. Easy does it!

Dit zijn de voordelen:

 • Korting 5% bij aankoop van €80 tot €119
 • Korting 10% bij aankoop van €120 tot €159
 • Korting 15% bij aankoop van €160 tot €199
 • Korting 20% bij aankoop van €200 tot €239
 • Korting 25% bij aankoop vanaf €240
 •  

We merken voor veel kantoren en bedrijven een maandelijkse afname van gemiddeld 200 à 250. Op die manier heb je ongeveer een 70 à 75-tal sapjes in huis (is uiteraard afhankelijk van de producten die je kiest).

Wil je instappen in ons Fidelity Program?
Mail ons dan via [email protected] het e-mailadres van je account door zodat wij de 5  kortingscodes eraan kunnen koppelen (en communiceren) en je kan er meteen mee aan de slag! Liever bellen voor meer info, feel free ons een belletje te geven op 050 66 11 08.  

Als Fidelity klant geniet je ook steeds van kosteloze verzending met koerierdienst zodat je te allen tijde jouw levering kan opvolgen. Geef in je bestelling bij de notities dan even mee welk tijdsvenster je voorkeur wegdraagt (ochtend – namiddag – avond).

With love 😊 

 

Nog twijfels? Toch eerst even testen?
Dan is er “START TO JUSRE“. Dit betreft eeneenmaligetrial box waar een kortingspercentage van  20%op toegepast wordt. Je ontvangt een Going Liquid Box, dus het volledige actuele gamma, gemiddeld zal dit een set zijn van 50 stuks. Op die manier kunnen jullie JusRé leren kennen en kan je inschatten welke hoeveelheid voor jullie het beste werkt.

Wil je gebruik maken van de eenmalige Start to JusRé kortingscode voor de Going Liquid Box?
Stuur ons dan vi[email protected] het e-mailadres van je JusRé-account en wij bezorgen je de kortingscode die je kan toepassen in de check-out van je bestelling.

Het is alomtegenwoordig, de trend naar “healthy” blijft zich voortzetten. Iedereen is zich meer bewust van wat men consumeert. Alcoholvrije en gezonde drankjes zijn daardoor een must geworden op het corporate event dat je organiseert.

Een positieve profilering waarbij gezondheid, vitaliteit en puurheid op de voorgrond staan, scoort ongetwijfeld bij alle aanwezigen, ongeacht leeftijd, gender, professionele achtergrond en demografische afkomst.

 

Als het over “refreshments” gaat, liegen de event trends er niet om: alcoholvrij & healthy. Events zijn een belangrijk onderdeel in de marketing mix van ondernemingen en dragen de visie uit die het merk/bedrijf positioneren en verder verstevigen in de markt.

De healthy choice aantrekkelijk maken wordt ‘a walk in the park’ met JusRé. Denk aan:

 • eye-catching ijskuip / ijssculptuur met juices
 • rijkelijke bar met fruit versierde glazen gevuld met de kleurrijke juices
 • gepersonaliseerde dopstickers met eigen logo / quote / kleuren
 • gepersonaliseerde labels
 • op maat ontwikkelde juices passend in het thema van het event
 • mocktail bar met mixologist
 • mobiele bar / juice truck
 • hosts/hostessen die flesjes uitdelen

Voor elk type evenement helpt JusRé graag mee nadenken: beurzen, opendeurdagen, beloningen/motivaties voor het personeel, festivals, sportieve activiteiten met het team, etc. In overleg met de verantwoordelijke / cateraar zoeken we de meest optimale samenwerking en werken we graag een voorstel op maat uit.

Speciale tarieven zijn van toepassing voor grote afnames.
Alle info via [email protected].

Wil je klanten of leveranciers verrassen met een gezond relatiegeschenk en zo een blijvend positieve indruk maken?

We werken op maat graag een voorstel uit dat kan gaan van louter producten tot complete kant- en klare pakketjes.

Neem contact op via [email protected] en we komen snel met een leuk voorstel.

De voordelen van een sapjes abonnement zijn talrijk:

  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • handige hersluitbare ecologische flesjes
  • geen geurend fruitafval
  • geen vuile handen of afwas