About JUSRÉ

HEALTHY PLEASURE WITH LOVE

JusRé, dat is Your Healthy Pleasure!

Sinds 2016 werkt JusRé op de combinatie tussen lekker en gezond. We willen dé referentie zijn voor zij die op zoek gaan naar een uitmuntende smaak mét toegevoegde waarde, of dat nu in een Juice, Shot, Smoothie, Kombucha, Bowl of Soup is, een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.

Voor elk van onze gamma’s werken we met het meest vooruitstrevende procedé. Zo verpersen we de Juices, Smoothies en Shots met cold pressing. De focus is vooral om een héél gezond sap te behouden, net zoals je het thuis zou drinken met het maximum aan vitamines, mineralen en antioxidanten.

De Kombucha is dan weer gebaseerd op fermenteren. Fermentatie biedt tal van gezondheidsvoordelen door de gezonde bacteriën die opgenomen worden door het lichaam en zo via de darmflora veel goeds doen voor ons lichaam.

Soups, in zomer via gazpacho en de winter met warme soepen, ondergaan een procedé van hot filling. Op 1h tijd gaan ze van 80° C tot 4° C om zo de voedingswaarde van die verse groenten te behouden. Los daarvan werken we met een minimale inhoud van 40 % aan basisgroente. Een echte weldaad en bijzonder lekker! 

Hieronder staat het proces van de cold pressing toegelicht, we werken aan een visualisatie van de twee nieuwe technieken. To be continued 😉

blank
blank
blank
blank
blank
blank
Het gamma van JusRé is lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor vegans.
blank

JusRé streeft naar een optimale ecologische versie van zichzelf. Dan hebben we het vooral over de verpakking want in ons gamma Shots, Juices, Smoothies & Soups zit alleen maar puur natuur.

De resten van onze verpersing gaan al sinds opstart naar het gebruik in dierenvoeding. Dit wil zeggen: de schillen die we niet verwerken en het pulp dat vrijkomt n.a.v. het persen van onze Juices, Shots, Smoothies & Soups.

Wat betreft de verpakking is altijd al een deel r-Pet (recycled Pet) geweest, maar sinds 2019 zijn we er heel trots op te kunnen zeggen dat de verpakking van onze producten 100% rPet & bio-based en/of integraal recycleerbaar zijn via het PMD netwerk.

Voor het aanleveren van onze B2B klanten werken we met herbruikbare kisten of gerecycleerd karton en zoeken we altijd de meest ecologische route om de klanten op een vlotte doch efficiënte manier te beleveren.

Voor de webshop bestellingen, hebben we sinds begin 2020 de kartonnen ecoboxen in gebruik genomen. Zo kunnen we het aandeel EPS kisten voor grotere orders sterk reduceren en kunnen de meerlagige kartonnen boxen na gebruik in het regulier recyclage-circuit terechtkomen. Diezelfde gedachtegang gaat op voor de koelzakjes die we volledig overzetten op water i.p.v. vulstof en die uiteraard herbruikbaar zijn.

En wij werken volledig zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen noch aroma’s in ons Cold Pressed gamma. Alleen al daarom hebben we een grote stap voor op heel wat andere dranksoorten en daar zijn we fier op!

Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer een viertal weken, maken we gebruik van hoge druk (HPP, High Pressure Processing). Zo elimineren we eventuele schadelijke micro-organismen maar kunnen we toch de voedingswaarde op maximaal niveau houden. Een ongezien proces. 

De gebottelde sappen gaan in een koud bad en de druk wordt via het water opgevoerd tot 6.000 bar. Bij hoge druk wordt geen warmte gebruikt waardoor de voedingswaarde, de textuur en smaak van de ingrediënten behouden blijft en ons lichaam de voedingsstoffen optimaal kan opnemen.

De JusRé belofte

  • Geen smaakversterkers of kleurstoffen
  • Voedingswaarde 100 %
  • Natuurlijke smaak en kleur blijven bewaard

Geniet van de ultra-gezonde & héérlijke producten van JusRé!

blank