About JUSRÉ
HEALTHY PLEASURE WITH LOVE
JusRé, dat is Your Healthy Pleasure!
Sinds 2016 werkt JusRé op de combinatie tussen lekker en gezond. We willen dé referentie zijn voor zij die op zoek gaan naar een uitmuntende smaak mét toegevoegde waarde, of dat nu in een Juice, Shot, Smoothie, Kombucha, Bowl of Soup is, een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.
Selecting the ingredients carefully
Fruits, vegetables, herbs and spices
Washed is always cleaner
We wash the ingredients, mindful of our water usage.
Gently squeeze that juice out
For ultimate nutritional value
We mix and blend
Ready to bottle
High Pressure Processing
HPP assures the preservation of the natural colours and flavours without compromising pureness
Carried with love
Ontdek ook de andere processen
Selecting the ingredients carefully
Vegetables, herbs and spices
Washed is always cleaner
We wash the ingredients, mindful of our water usage
Smooth and full of taste
Our process adopts the Thermomix technique
Ready to devide
We'll pour the warm soup (80°C) directly into our cups
Just Cooling down
The cups will be brought to 4°C in one hour of time
Carried with love
ONTDEK OOK DE ANDERE PROCESSEN
We carefully select the tea flavours
To assure a rich blend
The scoby* and infusions are added
Symbiotic Culture Of Bacteria and Yeast
The fermentation will start
And takes approximately 2 weeks
Natural bubbling & Bottling Process
We do not add any gaz
Carried with love
ONTDEK OOK DE ANDERE PROCESSEN
Voor elk van onze gamma’s werken we met het meest vooruitstrevende procedé. Zo verpersen we de Juices, Smoothies en Shots met cold pressing. De focus is vooral om een héél gezond sap te behouden, net zoals je het thuis zou drinken met het maximum aan vitamines, mineralen en antioxidanten.
De Kombucha is dan weer gebaseerd op fermenteren. Fermentatie biedt tal van gezondheidsvoordelen door de gezonde bacteriën die opgenomen worden door het lichaam en zo via de darmflora veel goeds doen voor ons lichaam.
Soups, in zomer via gazpacho en de winter met warme soepen, ondergaan een procedé van hot filling. Op 1h tijd gaan ze van 80° C tot 4° C om zo de voedingswaarde van die verse groenten te behouden. Los daarvan werken we met een minimale inhoud van 40 % aan basisgroente. Een echte weldaad en bijzonder lekker!
Hieronder staat het proces van de cold pressing toegelicht, we werken aan een visualisatie van de twee nieuwe technieken. To be continued 😉
Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer een viertal weken, maken we gebruik van hoge druk (HPP, High Pressure Processing). Zo elimineren we eventuele schadelijke micro-organismen maar kunnen we toch de voedingswaarde op maximaal niveau houden. Een ongezien proces.
De gebottelde sappen gaan in een koud bad en de druk wordt via het water opgevoerd tot 6.000 bar. Bij hoge druk wordt geen warmte gebruikt waardoor de voedingswaarde, de textuur en smaak van de ingrediënten behouden blijft en ons lichaam de voedingsstoffen optimaal kan opnemen.
De JusRé belofte
- Geen smaakversterkers of kleurstoffen
- Voedingswaarde 100 %
- Natuurlijke smaak en kleur blijven bewaard
Geniet van de ultra-gezonde & héérlijke producten van JusRé!