About Jusré
COLD PRESSED WITH LOVE
JusRé zijn koudgeperste sappen. Het grote voordeel van deze cold pressed Juices, Shots, Smoothies, Bowls en Soups is dat ze vlot door het lichaam worden opgenomen. Een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.
Het gamma van JusRé is lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor vegans.

JusRé streeft naar een optimale ecologische versie van zichzelf. Dan hebben we het vooral over de verpakking want in ons gamma Shots, Juices, Smoothies & Soups zit alleen maar puur natuur.
De resten van onze verpersing gaan al sinds opstart naar het gebruik in dierenvoeding. Dit wil zeggen: de schillen die we niet verwerken en het pulp dat vrijkomt n.a.v. het persen van onze Juices, Shots, Smoothies & Soups.
Wat betreft de verpakking is altijd al een deel r-Pet (recycled Pet) geweest, maar sinds 2019 zijn we er heel trots op te kunnen zeggen dat de verpakking van onze producten 100% rPet & bio-based en/of integraal recycleerbaar zijn via het PMD netwerk.
Voor het aanleveren van onze B2B klanten werken we met herbruikbare kisten of gerecycleerd karton en zoeken we altijd de meest ecologische route om de klanten op een vlotte doch efficiënte manier te beleveren.
Voor de webshop bestellingen, hebben we sinds begin 2020 de kartonnen ecoboxen in gebruik genomen. Zo kunnen we het aandeel EPS kisten voor grotere orders sterk reduceren en kunnen de meerlagige kartonnen boxen na gebruik in het regulier recyclage-circuit terechtkomen. Diezelfde gedachtegang gaat op voor de koelzakjes die we volledig overzetten op water i.p.v. vulstof en die uiteraard herbruikbaar zijn.
En wij werken volledig zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen noch aroma’s in ons Cold Pressed gamma. Alleen al daarom hebben we een grote stap voor op heel wat andere dranksoorten en daar zijn we fier op!
Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer een viertal weken, maken we gebruik van hoge druk. Zo leggen we het eventueel schimmelen en gisten stil. De gebottelde sappen gaan gedurende ongeveer anderhalve minuut een koud bad in en de druk wordt via het water opgevoerd tot om en bij 6.000 bar. Zo blijft de structuur van de ingrediënten behouden en kan ons lichaam de voedingsstoffen optimaal opnemen.