About Jusré
COLD PRESSED WITH LOVE
JusRé, dat is Your Healthy Pleasure!
Sinds 2016 werkt JusRé op de combinatie tussen lekker en gezond. We willen dé referentie zijn voor zij die op zoek gaan naar een uitmuntende smaak mét toegevoegde waarde, of dat nu in een Juice, Shot, Smoothie of Soup is, een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.
Ondertussen werken we verder aan aanvullende productlijnen, soon more!
Het gamma van JusRé is lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor vegans.

JusRé streeft naar een optimale ecologische versie van zichzelf. Dan hebben we het vooral over de verpakking want in ons gamma Shots, Juices, Smoothies & Soups zit alleen maar puur natuur.
De resten van onze verpersing gaan al sinds opstart naar het gebruik in dierenvoeding. Dit wil zeggen: de schillen die we niet verwerken en het pulp dat vrijkomt n.a.v. het persen van onze Juices, Shots, Smoothies & Soups.
Wat betreft de verpakking is altijd al een deel r-Pet (recycled Pet) geweest, maar sinds 2019 zijn we er heel trots op te kunnen zeggen dat de verpakking van onze producten 100% rPet & bio-based en/of integraal recycleerbaar zijn via het PMD netwerk.
Voor het aanleveren van onze B2B klanten werken we met herbruikbare kisten of gerecycleerd karton en zoeken we altijd de meest ecologische route om de klanten op een vlotte doch efficiënte manier te beleveren.
Voor de webshop bestellingen, hebben we sinds begin 2020 de kartonnen ecoboxen in gebruik genomen. Zo kunnen we het aandeel EPS kisten voor grotere orders sterk reduceren en kunnen de meerlagige kartonnen boxen na gebruik in het regulier recyclage-circuit terechtkomen. Diezelfde gedachtegang gaat op voor de koelzakjes die we volledig overzetten op water i.p.v. vulstof en die uiteraard herbruikbaar zijn.
En wij werken volledig zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen noch aroma’s in ons Cold Pressed gamma. Alleen al daarom hebben we een grote stap voor op heel wat andere dranksoorten en daar zijn we fier op!
Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer een viertal weken, maken we gebruik van hoge druk (HPP, High Pressure Processing). Zo elimineren we eventuele schadelijke micro-organismen en verlengen we de houdbaarheid van onze producten. De gebottelde sappen gaan in een koud bad en de druk wordt via het water opgevoerd tot 6.000 bar. Bij hoge druk wordt geen warmte gebruikt waardoor de voedingswaarde, de textuur en smaak van de ingrediënten behouden blijft en ons lichaam de voedingsstoffen optimaal kan opnemen.